Gratis voor jou: patroon Puntvlag

Yieha, er is een reden voor een feestje, want er zijn meer dan 1.000 leden in de Facebook Community Stipstijl Fans!

Om deze mooie mijlpaal te vieren krijg jij gratis dit patroon Puntvlag cadeau. Je kunt het bestand downloaden, uitprinten en stippen met eigen stokjes of de kunststof Stipstijl stokjes.

TIP: print het bestand uit op wat steviger papier en zorg dat je printerinstelling op 100% staat. Op deze pagina vind je meer tips en inspiratie.

Laat je jouw versie zien? Deel jouw werk met de hashtag #MijnPuntvlag en #stipstijlvirus en tag @stipstijl. Een foto mailen naar info@stipstijl.nl mag natuurlijk ook.

Extra cadeau

Plaats je vóór 1 oktober 2023 een bestelling van minimaal € 15,00 in de Stipstijl shop? Dan krijg je een A5 kaart met patroon Puntvlag t.w.v. € 1,75 gratis bij je bestelling*. Vul code stipstijlfan in bij het afrekenen om gebruik te maken van de actie.

Op deze kaart staan vier dubbele vlaggetjes. Het papier heeft een laminaat laagje waardoor je natte verf met een wattenstaafje vlekkeloos kunt weghalen. Ideaal!

Bekijk mijn webshop voor de mooiste kleuren verf, handige stipmaterialen en complete Do It Yourself pakketten.

Extra Puntvlaggetjes bestellen? Hier vind je het.

* digitale waardebonnen, online cursussen en fysieke workshops zijn uitgesloten van deze actie in verband met extra verzendkosten.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.