Word gratis VIP stipster en
maak kans op een Stipstijl prijzenpakket t.w.v. 50 euro!

Wat ontzettend leuk dat je Stipstijl hebt gespot tijdens Creative Life. Vond je het ook zo’n bijzonder event? Op deze speciale pagina kan je je gratis en eenvoudig aanmelden als VIP stipster.

Als VIP stipster krijg je;

  • gratis handige tips over stippen
  • exclusief nieuws en acties
  • kijkje achter de schermen
  • als eerste info over nieuwe tools en events

Schrijf je vóór 1 december 2022 in en maak kans op een Stipstijl prijzenpakket t.w.v. 50 euro! Uit alle inschrijvingen van de Creative Life bezoekers wordt de winnaar blind getrokken. Die persoon krijgt persoonlijk bericht. Iedereen die zich inschrijft ontvangt het patroon Bonbondots!

In de VIP stipstermail die medio december wordt verstuurd, blik ik graag met je terug op Creative Life, krijg je o.a. handige tips voor het stippen en een leuke freebie.

 

Heel veel nieuwsbrieven verdwijnen direct in de prullenbak, maar de mail van Stipstijl niet. De vormgeving is een feestje, zo leuk, je wordt er gelijk vrolijk van! En er worden leuke en handige tips gedeeld, je bent direct op de hoogte van de tofste projecten. Als je van stippen houdt is dit gewoon een must, nou ja niets moet, maar toch… En ook belangrijk de frequentie is prima.

Maaike Sloothaak-Kersbergen

Stippen is verslavend en iedereen kan het. Ook jij! 

Stippen is leuk en niet ingewikkeld. Ook als je nog geen stipervaring hebt, tover je keramiek om met een verbluffend resultaat. Je hebt zo een mooi cadeautje (voor jezelf) gestipt en wellicht is het de start van een nieuwe ontspannende hobby.

Zelf begon ik in 2003 met stippen nadat ik een jaar in Australië had gewoond en in een camper rondtrok. De eeuwenoude stipkunst van Aboriginals inspireerde mij. Ik begon gewoon als hobby met spijkers uit de schuur. Direct merkte ik hoe leuk, ontspannend maar ook hoe verslavend het stippen is.

Nooit had ik toen kunnen bedenken dat stippen als dé nieuwe creatieve trend wordt gezien. Dat er duizenden mensen genieten van het #stipstijlvirus, er een Stipstijl-productlijn is én dat twee van mijn boek bestsellers werden. Zó tof dat zoveel mensen het stippen ontdekt hebben!

Ik inspireer ook jou graag en leg van alles uit over hoe je mooie stippatronen maakt op je eigen keramiek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Schrijf je dus gauw in en ontvang maandelijks gratis Stiptips en nieuwe acties.

Liefs, Nienke