Word VIP Stipster en ontvang direct gratis het patroon Bonbon Dots

Al meer dan 4.000 mensen hebben zich aangemeld. Als VIP stipster krijg je;

* gratis handige tips over stippen
* exclusief nieuws en acties
* kijkje achter de schermen
* als eerste info over nieuwe tools en events

Vul je voornaam en e-mailadres in, word eenvoudig en snel VIP stipster en mis niets meer.

Schrijf je nú in en ontvang gratis het fantastische patroon Bonbondots!

Heel veel nieuwsbrieven verdwijnen direct in de prullenbak, maar de nieuwsbrief van Stipstijl niet. De vormgeving is een feestje, zo leuk, je wordt er gelijk vrolijk van! En er worden leuke en handige tips gedeeld, je bent direct op de hoogte van de tofste projecten. Als je van stippen houdt is dit gewoon een must, nou ja niets moet, maar toch… En ook belangrijk de frequentie is prima.

Maaike Sloothaak-Kersbergen

Hier zie je in stopmotion het patroon Bonbon Dots. Schrijf je in en krijg de beschrijving direct in je inbox!

Stippen is verslavend en iedereen kan het! 

Een jaar wonen en reizen in Australië, inspireerde mij om een eigen draai te geven aan de eeuwenoude stipkunst van Aborigonals. Ik begon gewoon als hobby met spijkers uit de schuur. Direct merkte ik hoe leuk, ontspannend maar ook hoe verslavend het stippen is.

Nooit had ik toen (in 2003) kunnen bedenken dat stippen als dé nieuwe creatieve trend wordt gezien, er duizenden mensen genieten van het #stipstijlvirus, er een Stipstijl-productlijn is en mijn eerste boek Stippen. een bestseller werd. Zó tof dat zoveel mensen het stippen ontdekt hebben!

Ik inspireer ook jou graag en leg vanalles uit over hoe je mooie stippatronen maakt op je eigen keramiek.

Het is echt een feestje om je VIP stipster mailtjes te ontvangen. Komt omdat ze vrolijk zijn opgemaakt en een positieve inhoud bevatten. Maar wat het mooiste is, is dat ze accuut je al dan niet in ruste stipvirus aanwakkeren. Je weet gewoon dat je geboost wordt om weer lekker aan het stippen te slaan. Ik vind de stipstip maar zeker ook de behind the scènes achtige onderdelen erg tof! Kan eigenlijk niets bedenken wat er nog beter aan zou kunnen. Wellicht de frequentie van uitkomen 😉.

Karen de Vooght

Jij staat als VIP stipster met stip op één. Ik geef je graag:

* exclusief nieuws en (win)acties
* gratis handige tips over stippen
* als eerste info over nieuwe tools en events
* een kijkje achter de schermen

Er zijn al meer dan 4.000 VIP stipsters. Zij krijgen waardevolle mails over stippen in hun inbox. Schrijf je nú in en ontvang gratis het fantastische patroon Bonbondots!

Stipstijl respecteert jouw privacy.