Mijn eerste advertentie (en bloopers)

Voor alle eerste keren geldt; je leert het meest door fouten te maken, te blijven proberen en vertrouwen te hebben dat het goed komt. Ook al doe je er 29 keer over…

Ik heb voor het eerst een advertentie gemaakt. Om te laten zien dat er best wat mis kan gaan, deel ik mijn bloopers met je. Heerlijk even lachen.

Ben ik tevreden over de advertentie? Zeker. Kan het beter? Zeker. Zijn de bloopers leuk? Zeker. (vind ik wel)

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk de advertentie hieronder (gegarandeerd dat je zit te wachten op nóg een blooper)

Wil je mijn nieuwe boek Stippen. & kleur bestellen? Je vindt het hier in mijn webshop.

Laat jouw stipwerk zien
Heb je deze stiptip toegepast? Deel jouw foto via social media, tag @stipstijl en gebruik de hashtag #stipstijlvirus. Elke week zet ik een stipster #inthestiplight. Die persoon krijgt een verrassing thuisgestuurd.

Heb je iets aan mijn tips? Laat het weten in mijn berichten op social media. Like, reageer, tag en/of stuur door. Ik weet dan dat dit soort berichten gewaardeerd worden. Het helpt ook om het #stipstijlvirus te laten groeien zodat meer mensen er kennis mee kunnen maken.
Ben je op zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat? Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.