Bonbondots patroon

Als VIP stipster krijg je toegang tot exclusieve informatie en extra’s. Als dank voor je aanmelding vind je hier je gratis cadeau: patroon Bonbondots. Dit patroon is ideaal als je nog geen stipervaring hebt en/of snel een leuk cadeautje wilt maken. Het heeft maar één laag verf en je bent er zo mee klaar. Succes verzekerd! Als extra extraatje vind je ook een stop-motion video, waarbij je de stappen van het patroon ziet.

Is het stippen nieuw voor je en wil je tips om te starten? Lees deze blog.

Wil je direct aan de slag met stippen? Met deze code ‘vipstipsterkrijg je tijdelijk 10% korting: Vul de code in bij het afrekenen.

Veel stipplezier gewenst!

 

Laat jouw stipwerk zien
Heb je dit patroon gestipt? Laat je jouw versie zien! Deel het met #mijnbonbondots en tag @stipstijl. 

Wil je direct aan de slag met stippen?
In mijn webshop vind je verf, keramiek en materialenHoud je van dit soort patronen? In mijn boek Stippen. staan er 12, waaronder Bonbondots, die je stap voor stap kunt volgen. 
Hieronder zie je in de stopmotion video de stappen van het patroon.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.