YIEHA, jij bent nu ook VIP stipster!

Welkom bij de club! Superleuk dat je VIP stipster bent geworden en dat ik jou handige tips, inspiratie en exclusieve informatie mag sturen.

Je ontvangt de komende dagen automatisch e-mails met informatie. Dat zijn er nu even wat meer dan gebruikelijk, zodat mij wat beter leert kennen en wat extra tips krijgt.

Check nu gelijk je inbox en zie dat je het welkomscadeau patroon BonbonDots gratis gekregen hebt.

Komt deze niet bij je binnen? Check dan je spambox of neem even contact op met Elske van het Stipstijl supportteam via info@stipstijl.nl. Je mag haar ook altijd mailen als je wilt reageren op één van de berichten.

Veel stipplezier! Liefs Nienke

Laat jouw stipwerk zien
Heb je dit patroon gestipt? Laat je jouw versie zien! Deel het met #mijnbonbondots en tag @stipstijl. 

Elke dinsdag zet ik een StipSter #inthestiplight via social media. Diegene ontvangt de Stipstijl verrassingsenvelop t.w.v. 10 euro.

Wil je direct aan de slag met stippen?

In mijn webshop vind je verf, keramiek en materialen

Houd je van dit soort patronen? In mijn boek Stippen. staan er 12, waaronder Bonbondots, die je stap voor stap kunt volgen. 

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.