#inthestiplight

Yieha, de rubriek #inthestiplight gaat weer van start!

Jaa, de rubriek #inthestiplight is na de zomerstop weer terug! Vanaf nu zie je elke dinsdag weer stipwerk van anderen.

Geregeld krijg ik foto’s waarin stippers het resultaat van patronen/hun stipwerk laten zien. Zó gaaf! Helemaal als het Stipstijl patronen zijn met eigen kleuren, op een ander voorwerp of met een verrassende twist. Dit laat ik ook graag aan jou zien. Het is zó tof om elkaar te inspireren!

In de rubriek deel ik elke dinsdag via mijn social media kanalen het stipwerk van anderen en zet één persoon #inthestiplight. Die krijgt de Stipstijl verrassingsenvelop van ca. €10 thuisgestuurd.

Op deze pagina lees hoe je meedoet en kans kunt maken om #inthestiplight te komen.

Deel jouw foto en inspireer anderen

Laat duidelijk zijn dat creativiteit (en dus ook stippen) nooit een wedstrijd is! Over stijl en smaak valt niet te twisten. Iedereen heeft zijn eigen weg te bewandelen. Jezelf vergelijken met andere is vaak killing, helemaal voor een creatief proces.

Elke dinsdag deel ik verschillende foto’s met stipwerk van anderen met als doel: elkaar inspireren en laten zien hoe leuk en eenvoudig het is om eigen stipkunst te maken. Ik hoop dat er interactie tussen de Stipstijl supporters ontstaat. Reageer dus vooral op het werk van anderen! Sommige mensen vinden het spannend en zijn wat onzeker om een foto in te sturen. Dat is echt niet nodig. De Stipstijl community is erg lief en positief.

Als dank voor het delen van foto’s, zet ik graag stippers in het zonnetje. Het kiezen van de persoon die #inthestiplight staat gaat vaak op gevoel. Ik geniet als er liefde voor het stipwerk te zien is, als er aandacht is besteed in het maken van een mooie foto en/of als er een bijzonder verhaal achter zit.

Zo doe je mee

Via Instagram kan je heel eenvoudig foto’s delen én ook van anderen bekijken. Gebruik de hashtag #stipstijlvirus als je een foto plaatst. Er zijn inmiddels al meer dan 10.000 foto’s gedeeld. Een waardevolle bron met super veel inspiratie voor het stippen! Tag @stipstijl in de tekst/foto, zodat ik het makkelijk kan zien én anderen weten dat jij Stipstijl support.

Daarnaast kan je bij Stipstijlpatronen ook jouw versie delen met de hashtag #mijn… gevolgd door de naam van het patroon. Voorbeeld: op de foto hieronder zie je patroon Toffe theepot. Die krijgt dus #mijntoffetheepot. Zo zie je direct andere versies van het patroon dat je wilt maken / hebt gestipt.

Heb je geen (open) Instagram account? Mail dan jouw mooiste foto en een korte beschrijving over de foto en/of wat je zo leuk vindt aan het stippen naar info@stipstijl.nl.

Goed te weten

Ik deel geen foto’s van makers die mijn patronen gebruiken voor commerciële doeleinden (er zit auteursrecht op, dus dat is sowieso niet toegestaan). Iemand kan één keer per 6 maanden #inthestiplight staan. Natuurlijk kan je gewoon je foto’s blijven delen! Daarmee inspireer je anderen. Ze kunnen ook nog steeds via Instagram stories getoond worden.

Veel succes en stipplezier!

Ps. De #hetkomtgoed thee kreeg ik van Stipstijl-supporter Karin Bussink

Ben je op zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat?
Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.