#inthestiplight

Yieha, de rubriek #inthestiplight gaat weer van start!

Geregeld krijg ik foto’s waarin stippers het resultaat van patronen/hun stipwerk laten zien. Zó gaaf! Helemaal als het Stipstijl patronen zijn met eigen kleuren, op een ander voorwerp of met een verrassende twist. Dit laat ik ook graag aan jou zien. Het is zó tof om elkaar te inspireren!

In de rubriek deel ik elke dinsdag via mijn social media kanalen het stipwerk van anderen en zet één persoon #inthestiplight. Die krijgt een verrassing thuisgestuurd.

De komende 10 weken staat elke week één patroon uit mijn nieuwe boek Stippen. & kleur centraal. We starten bij het eerste patroon Sierlijk Simpel en volgen zo de volgorde van het boek.

In deze blog lees de planning, hoe je foto’s kunt delen en kans kunt maken om #inthestiplight te komen.

Wil je meedoen?

Instagram: Deel jouw versie met de hashtag #mijn… gevolgd door de naam van het patroon. Voorbeeld: op de foto hieronder zie je patroon Toffe theepot. Die krijgt dus #mijntoffetheepot. Tag @stipstijl in de tekst/foto, zodat ik het makkelijk kan zien.

Facebook: Stuur jouw mooiste foto als bericht aan de Stipstijl Facebook pagina.

Lukt dat niet of heb je een privé account op Instagram? Dan kan je de foto ook mailen naar info@stipstijl.nl. Doe dit uiterlijk dinsdags vóór 10 uur, zodat jouw versie meegenomen kan worden in de selectie van die week.

Dit kan je de komende tijd verwachten:

1 september: Sierlijk simpel
8 september: Happy day
15 september: Light beam
22 september: Dolly dots
29 september: Passiebloem
6 oktober: Stiplight
13 oktober: Toffe theepot
20 oktober: Trio dots
27 oktober: Puntparade
3 november: Stip-ellips

Zo maak je kans om #inthestiplight te komen

Laat duidelijk zijn dat stippen nooit een wedstrijd is! Over stijl en smaak valt niet te twisten. Ik deel elke dinsdag verschillende foto’s met stipwerk van anderen, wie weet ook jouw foto. Ik hoop dat je het vooral leuk vindt om jouw stipwerk aan anderen te laten zien om hen te inspireren. En ik hoop ook dat je reageert op het werk van anderen. Sommigen vinden het spannend en zijn bang voor een oordeel. Dat is echt niet nodig!

Als dank voor de positiviteit en inspiratie die stippers geven, zet ik hen graag in het zonnetje. Het kiezen van de persoon die #inthestiplight staat gaat vaak op gevoel. Ik geniet als er liefde voor het stipwerk te zien is, als er aandacht is besteed in het maken van een mooie foto en/of als er een bijzonder verhaal achter zit.

N.b. Ik deel geen foto’s van makers die mijn patronen gebruiken voor commerciële doeleinden (er zit auteursrecht op, dus dat is sowieso niet toegestaan). Iemand kan één keer per 6 maanden #inthestiplight staan. Natuurlijk kan je gewoon je foto’s blijven delen. Ze kunnen namelijk wel via mijn account getoond worden.

Veel succes en stipplezier!

Ps. De #hetkomtgoed thee kreeg ik van Stipstijl-supporter Karin Bussink

Vind je mijn blog leuk / heb je iets aan mijn tips?

Laat het weten in mijn berichten op social media. Like, reageer, tag en/of stuur door. Ik weet dan dat dit soort berichten gewaardeerd worden.

Ben je op zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat?
Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.