Stipstijl boekfeestjes

Mijn nieuwe boek Stippen. de kids editie is verschenen op 8 november. Er zit onwijs veel liefde (en tijd) in het maken van dit boek en er is lang naar uitgekeken. Genoeg reden voor een feestje. Ik vier dat graag met jou. Want het feest is voor mij pas compleet als jij er ook bij bent! Ik geef niet één maar twee feestjes.

Feest 1: Online

Op dinsdagavond 8 november vierde ik het eerste feestje. Samen met Niel en Fons, mijn twee trouwste stipfans, was ik live op Instagram. We lieten projecten uit het boek zien, beantwoorden allerlei vragen en maakten de winnaar bekend van het privé stippenfeest voor 8 personen!

Ook zag je dat het plafond bijna opnieuw gestuct moet worden en dat Niel en Fons het Verwenschaaltje leegaten. Vraag die niet beantwoord werd, of Niel en Fons al verkering hebben. Klik op de knop hieronder om de uitzending van ca. 30 minuten (opnieuw) te bekijken.

Feest 2: Fysiek

Op zondag 27 november is er vanaf 12.30 uur een heus feest in de Cultuurfabriek in Veenendaal. Kom ook en maak kennis met mij en andere makers van het boek. Ook kan je een mini-workshop volgen en je eigen sleutelhanger stippen. Extra leuk: trek een stippenoutfit aan en krijg een kleine verrassing!

Programma:

12.30 Inloop met drankje en lekkers
13.00 Dankwoord en proosten
13.30 Meet & greet + signeren
14.00 Start mini-workshop 1: stip je eigen sleutelhanger
15.00 Start mini-workshop 2: stip je eigen sleutelhanger
16.00 Einde

Laat je mij uiterlijk donderdag 24 november weten als je komt? Dat is handig om te weten voor de catering.

Let op: kaartjes voor de mini-workshop bestel je apart via De Cultuurfabriek. Een kaartje kost €5, dat is inclusief sleutelhanger, goodiebag en glas limonade. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ervaring niet vereist, iedereen kan meedoen.

Er is een beperkt aantal kaartjes voor de workshop. Wacht dus niet te lang met bestellen. De boeklancering en de meet & greet is gratis.

Over Stippen. de kids editie

Dinsdag 8 november is het nieuwe Stipstijl boek verschenen. Het is zó leuk om de eerste reacties op het boek te ontvangen! Ik weet zeker dat heel veel stippers, jong en oud, enorm blij worden van dit boek.

In Stippen. de kids editie laat ik zien hoe je de mooiste stippen kunt maken op allerlei voorwerpen. Ik leg stap voor stap uit hoe je de tofste resultaten krijgt. Ga lekker aan de slag met het versieren van kleurrijke schaaltjes, leuke hebbedingetjes, zoals een houten cadeaudoosje, een sleutelhanger, boekenlegger of fotolijstje en nog véél meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je benieuwd welke projecten je kan verwachten? Bekijk dan hier het inkijkexemplaar.

Aanmeldformulier Boekfeest Stippen. de kids editie
zondag 27 november in Veenendaal

Aantal personen

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.