Zo maak je zelf eenvoudig een duurzaam confetti-kanon

Misschien ken je me al een beetje. Dan weet je dat ik een zwak heb voor confetti. Voor mij is geen feestje compleet zonder confetti en bij iedere bestelling krijgen klanten een paar vrolijke papier snippers in hun pakket.

Nu weet je misschien ook dat ik een aantal bijzondere gelegenheden heb meegemaakt waarbij ik (en-plein-public) te maken had met een happerend confetti-kanon in mijn handen. Best genant. Pas zag ik dat je er zelf ook een kunt maken. Dat klonk als muziek in mijn oren, dus heb dat gelijk uitgeprobeerd.

In deze blog zie je in 5 stappen hoe je super eenvoudig zelf een altijd werkend confetti-kanon maakt, die je steeds opnieuw kunt gebruiken. Ook lekker duurzaam dus!

 

Dit heb je nodig om een confetti-kanon te maken:

  • Een lege wc-rol. Een keukenrol of zo’n rond chipskoker werkt ook.
  • Een ballon
  • Een schaar
  • Stevig dik tape
  • Leuk papier
  • Confetti

1. Verzamel alles wat je nodig hebt

2. Knip een stukje ballon af

3. Maak de ballon vast aan de rol

4. Plak het papier over de rol

5. Knoop de ballon en vul met confetti

Reageren?

Laat je me weten als je mijn blogs waardevol vindt. Ik zou het enorm waarderen om van je te horen. Deel mijn blog gerust via je social media kanalen, schrijf een review en/of stuur mij een bericht via Facebook, Instagram of e-mail naar info@stipstijl.nl.

Ik hoop dat je veel plezier aan het stippen beleefd en kijk ernaar uit om je stipwerk te zien. Deel het met #stipstijlvirus en tag @stipstijl.nl. Vergeet ook niet je gratis aan te melden als VIP stipster. Je ontvangt dan meer handige tips, leuke acties, exclusieve informatie en inspiratie.