Creatieve cadeaus

Creatieve cadeautips voor de decembermaand

“Waar kan ik nou leuke betaalbare creatieve cadeaus vinden? Hoe verras ik mijn dochter/zus/vriendin/moeder/oma die erg van knutselen houdt? Ik zie dat stippen steeds vaker voorbij komen, maar hoe doe je dit en wat heb je nodig?”

Dit zijn vragen die geregeld aan mij gesteld worden. Helemaal in deze tijd, ter voorbereiding op de feestdagen in december. Ik snap het ook wel, soms word je overweldigd door de vele keuzes. Daarom heb ik een makkelijk overzicht gemaakt met mijn creatieve cadeautips voor Kerst of gewoon zomaar. Handig onderverdeeld per prijscategorie, voor ieder budget en geschikt voor elke leeftijd.

Twijfel je trouwens of de persoon die jij een cadeautje wil geven (aan jezelf iets geven is ook geen punt, hè?) wel stippatronen kan maken? Niet nodig: stippen is gemakkelijk, werkt heel ontspannend én geeft een verbluffend resultaat. Dus al ben je niet geduldig of creatief, ook jij kunt keramiek of papier omtoveren tot unieke stipkunst!

Kan je niet kiezen? Met een Stipstijlcadeaukaart scoor je altijd punten. Het tegoed op de bon is onbeperkt geldig en in delen te gebruiken.

Geef je liever een cadeau, dat kan ook! Dan heb ik hieronder voor elk budget cadeautips samengesteld van de producten die het vaakst worden besteld
in mijn webshop. 

“Waar kan ik nou leuke betaalbare creatieve cadeaus vinden? Hoe verras ik mijn dochter/zus/vriendin/moeder/oma die erg van knutselen houdt? Ik zie dat stippen steeds vaker voorbij komen, maar hoe doe je dit en wat heb je nodig?”

Dit zijn vragen die geregeld aan mij gesteld worden. Helemaal in deze tijd, ter voorbereiding op de feestdagen in december. Ik snap het ook wel, soms word je overweldigd door de vele keuzes. Daarom heb ik een makkelijk overzicht gemaakt met mijn creatieve cadeautips voor Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar. Handig onderverdeeld per prijscategorie, voor ieder budget en geschikt voor elke leeftijd.

Twijfel je trouwens of de persoon die jij een cadeautje wil geven (aan jezelf iets geven is ook geen punt, hè?) wel stippatronen kan maken? Niet nodig: stippen is gemakkelijk, werkt heel ontspannend én geeft een verbluffend resultaat. Dus al ben je niet geduldig of creatief, ook jij kunt keramiek of papier omtoveren tot unieke stipkunst!

Kan je niet kiezen? Met een Stipstijlcadeaukaart scoor je altijd punten. Het tegoed op de bon is onbeperkt geldig en in delen te gebruiken.

Geef je liever een cadeau, dat kan ook! Dan heb ik hieronder voor elk budget cadeautips samengesteld van de producten die het vaakst worden besteld
in mijn webshop. 

Creatieve cadeaus tot € 10,00

Stipstijl_Magneet_38mm_rond_stippatroon_Beaublom

Ronde kaart met voorbedrukt patroon Beau Blom (1,50)

Stip je eigen ansichtkaart aan de hand van een voorbedrukt patroon. Super leuk om te doen! Je kunt de witruimte zo laten, opvullen of een mooie tekst langs de rand schrijven. De ronde kaart heeft een diameter van 135 mm.

Stipstijl_Magneet_38mm_rond_stippatroon_Beaublom

Set van 3 Stipstijl magneten (4,95)

Deze hoge kwaliteit magneetjes zijn er in 3 uitvoeringen. De kleuren zijn helder; zo zie je de stippatronen goed. De magneten zijn Ø 38 mm en in mat-finish gedrukt. Het materiaal is vuil- en waterafstotend, zodat ze niet beschadigen.

Set van 6 boekenleggers (5,95)

Met deze set boekenleggers krijg je 4 d.i.y. exemplaren en 2 voorbeelden om direct te gebruiken. Het is aan jou om de voorbedrukte stippen kleur te geven. Geprint op speciaal papier dat geschikt is voor allerlei verfsoorten. Inclusief boekje met 11 handige tips voor het mooiste resultaat.

Set vlaggetjes / labels in 3 verschillende patronen (7,50)

Stip je eigen vlaggetjes en/of labels aan de hand van een voorbedrukt patroon. Het is geprint op speciaal papier dat geschikt is voor allerlei verfsoorten. Inclusief boekje met 12 handige tips voor het mooiste resultaat én 3 voorbeelden om direct te gebruiken. Nu tijdelijk met € 2,45 korting.

In mijn webshop vind je veel keuze uit diverse stip producten. Wil je liever wat anders onder de € 10,00 geven? Met stippen op papier kan dat. Bekijk hier wat je nog meer op papier kunt stippen voor onder de € 10,00.

Stippen brengt plezier én unieke cadeautjes!

“Stippen is ontspannend en leuk om te doen. Je pakt het makkelijk voor een kort momentje, net als haken. Het stippen brengt plezier, unieke cadeautjes en mooie kaarten.”
Joukje Woudwijk

Creatieve cadeaus tot € 20,00

Stipstijl_diy_kaarten_stippen_set_tips

Stipstijl ansichtkaarten (12,95)

De set bevat 10 d.i.y. kaarten en 5 voorbeelden die je direct kunt gebruiken. De kaarten zijn geprint op speciaal papier dat geschikt is voor allerlei verfsoorten. Inclusief boekje met 11 handige tips voor het mooiste resultaat.

Stippen. d.i.y. inspiratieschrift (12,99)

Met dit werkboek kan je eindeloos oefenen, nieuwe patronen stippen en inspiratie verzamelen. Leer de basistechniek, ga aan de slag met meer dan 30 opdrachten en doe inspiratie op. In het schrift zit ook een speciale toegangscode voor gratis bonusmateriaal op mijn website.

Pébéo porseleinverf – startersset 6x 20ml  (13,50)

Deze verf is op waterbasis en geschikt voor o.a. porselein, gebakken aardewerk, keramiek, metaal en glas. Ik gebruik zelf deze verf ook gerust voor mijn papieren producten. In een potje zit 20 ml. Je hebt niet veel verf nodig om mooie stipkunst te maken. Met deze set krijg je 6 verschillende kleuren. Kleuren kunnen onderling gemengd worden.

Kunststof stipstokjes (19,95)

Met deze set van 7 kunststof stipstokjes heb je 14 verschillende maten om perfecte stippen te zetten. Te gebruiken op diverse ondergronden zoals keramiek, steen, glas, hout en papier. Duurzaam in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Mensen waarderen mijn zelfgemaakt cadeau

“Ik stip nu zo’n drie jaar met veel plezier. Het voelt voor mij altijd of ik in een andere wereld zit. Even hoef ik niet denken aan de drukte die het dagelijkse leven met zich mee brengt, even de tijd vergeten en bezig zijn met iets moois stippen. Ik maak veel kraamcadeaus, wat een uniek geschenk is. Mensen waarderen een zelfgemaakt cadeau écht.”
Mandy

Creatieve cadeaus tot € 35,00

Stippen. boeken (€ 20,00)

De twee boeken zijn in de bestseller top 60 gekomen en zijn voor elk niveau leerzaam en inspirerend. Elk boek bevat een schat aan informatie en veel toffe patronen die je stap-voor-stap kunt volgen. De boeken versterken elkaar, allebei op hun eigen, praktische manier.

Combideal (€ 27,95)

Met deze aanbieding krijg je het handige d.i.y. inspiratieschrift + complete set met duurzame kunststof stipstokjes voor het mooiste resultaat. Je bespaart € 4,99!

Stipstijl partypakket voor 2 personen – papier editie (€ 29,00)

Met dit pakket krijg je alles wat je nodig hebt om een stippenfeest te houden voor twee personen! Het bevat o.a. 5x 45 ml Hobbylack acrylverf, 2x set van 9 houten stipstokjes, diverse kaarten met voorbedrukt patroon en tips en materialen voor een puntgaaf feest.

Het is de leukste hobby ooit!

“Ik ben met stippen begonnen toen ik iets las op Instagram. Mijn gedachte: goed om eens iets nieuws te doen en de online basisworkshop is niet te duur om het eens te proberen. Ik bestelde de workshop inclusief het d.i.y. pakket en ging meteen aan de slag. Het gevolg: direct stipverslaafd. Stippen is zo leuk om te doen! Ik ben een perfectionist, maar ik liet het los. Nu maak ik super mooie schaaltjes. Het is de leukste hobby ooit!”
Chantine Oskam

Creatieve cadeaus vanaf € 35,00

Online basiscursus (€ 41,00)

Dé online basiscursus stippen op keramiek. Ontdek hoe leuk, eenvoudig en verslavend stippen is. In 5 modules leer je alle basisprincipes en ervaar je hoe ontspannend het is om je eigen keramiek om te toveren tot creatieve stipkunst. Nu tijdelijk met € 8,00 korting.

Stipstijl_stippakket_large

Stippakket – Large (€ 59,00)

Dit is hét meest populaire pakket uit mijn webshop. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om te stippen o.a.: de complete set kunststof stipstokjes, een set van 18 Stipstijl- sjablonen, 8 potjes verf 45 ml van Pébéo, 4 bewaarflesjes, maatstickers, mengpalet, verfstrijker en washitape. Je bespaart met dit pakket € 17,20.

Stipstijl_stippakket_large

D.I.Y. pakket Dots of Freedom (€ 64,00)

Hét item van de dot-a-long van dit jaar; een prachtige vaas om zelf te stippen. Inclusief o.a. uitgebreide werkbeschrijving, kleurinspiratie, boekje, complete set kunststof stipstokjes, sjablonen, porseleinverf, bewaarflesjes en maatstickers. Je bespaart met dit pakket € 11,30.

Online cursus + D.I.Y pakket (€ 75,00)

Combineer je ticket voor de online basiscursus met het D.I.Y. pakket Little Lights en krijg meer dan € 20 korting! Het pakket bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. Nadat je bordjes af zijn, kan je uiteraard alle materialen gebruiken om je eigen servies om te toveren tot creatieve stipkunst.

Bestel jouw creatieve cadeau en wees de decemberdrukte voor

Hopelijk heb je wat aan mijn creatieve cadeautips gehad en lukt het je om het ideale decembercadeau te vinden. Wellicht wil jij ook een product uit de Stipstijl webshop cadeau geven. Super leuk en dank je wel! In mijn webshop vind je cadeaus voor elk budget. Je bestelling wordt met liefde ingepakt door medewerkers van Scalabor, een bedrijf dat mensen in dienst heeft met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt.

Ik help je graag met een vlekkeloze bezorging tijdens de feestmaand. Ook dit jaar wordt er extra drukte verwacht bij de bezorgdiensten. Wil je zeker weten dat jouw cadeau op tijd in huis is? Bestel ruim op tijd. Bouw zoveel mogelijk speling in om zeker te weten dat je bestelling op tijd komt. Dit geldt zeker voor bestellingen die je net na het weekend wilt laten afleveren, dus op maandagen of dinsdagen. Dat zijn de drukste bezorgdagen.

Fijne feestdagen gewenst. Liefs Nienke