Decembercadeau-tips

creatieve cadeautips voor de feestdagen

Waar kan ik nou leuke betaalbare creatieve cadeaus vinden?

Hoe verras ik mijn (klein)kind/zus/vriendin/moeder/oma die erg van knutselen houdt?

Ik zie dat stippen steeds vaker voorbij komen, maar hoe doe je dit en wat heb je nodig?

Dit zijn vragen die geregeld aan mij gesteld worden. Helemaal in deze tijd, ter voorbereiding op de feestdagen in december. Ik snap het ook wel, soms word je overweldigd door de vele keuzes. Wellicht wil jij ook een product uit de Stipstijl webshop cadeau geven. Superleuk en dank je wel!

Ik heb een makkelijk overzicht gemaakt met mijn creatieve cadeautips voor een verjaardag, Kerst of gewoon zomaar. Handig onderverdeeld per prijscategorie, voor ieder budget en geschikt voor elke leeftijd.

Twijfel je trouwens of de persoon die jij een cadeautje wil geven (aan jezelf iets geven is ook geen punt, hè?) wel stippatronen kan maken? Niet nodig: stippen is gemakkelijk, werkt heel ontspannend én geeft een verbluffend resultaat. Dus al ben je niet geduldig of creatief, ook jij kunt keramiek omtoveren tot unieke stipkunst!

Kan je niet kiezen? Met een Stipstijl kadokaart scoor je altijd punten. Het tegoed op de bon is onbeperkt geldig en in delen te gebruiken.

Cadeaus tot € 20,00

Set van 5 mini-kaartjes (€ 1,95)

Deze kaartjes zijn superleuk om te stippen en te gebruiken als je een cadeautje inpakt, maar ook als lief complimenten kaartje. De set bevat 5 kaartjes met voorbedrukt patroon. TIP: onderaan de productpagina vind je een video waarin je ziet hoe je de kaartjes stipt. Heerlijk om naar te kijken!

Set van 6 boekenleggers (€ 5,95)

Voorbedrukt patroon, het is aan jou om de stippen kleur te geven! De boekenleggers zijn geprint op speciaal papier dat geschikt is voor allerlei verfsoorten. Inclusief 2 voorbeelden om direct te gebruiken en een boekje met handige tips voor het mooiste resultaat.

10 d.i.y. kerstkaarten incl. enveloppen (€ 12,95)

Deze limited edition set bevat 10 kaarten met 10 verschillende patronen. Met en zonder tekst. Inclusief: boekje met handige tips voor het mooiste resultaat en speciale QR code voor (kleur)inspiratie en meer tips.

Pébéo porseleinverf – starterset 6x 20ml (€ 13,50)

Deze verf is op waterbasis en geschikt voor het beschilderen van hittebestendige ondergronden zoals porselein, gebakken aardewerk, keramiek, metaal en hittebestendig glas. Ik gebruik zelf deze verf ook gerust voor mijn papieren kaarten. Dat droogt verrassend mooi op!

NIEUW: Stippen. de kids editie (€ 15,00)

Ik weet zeker dat ook jij het een fan-tas-tisch boek vindt, of je nu geregeld kids in huis hebt of niet. 12 patronen waarvan 9 compleet nieuwe en 3 nog niet eerder in deze vorm verschenen. Duidelijke uitleg en illustraties.

Kunststof Stipstijl stipstokjes – 14 stipmaten (€ 19,95)

Met deze set van 7 kunststof stipstokjes heb je 14 verschillende maten om perfecte stippen te zetten. Te gebruiken op diverse ondergronden zoals keramiek, steen, glas, hout en papier. Duurzaam in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Deelname Stipstijl dot along 2023 – basispakket (€ 20,00)

Bij de dot along stip je gezamenlijk, maar ieder vanuit zijn eigen huis in eigen tijd en tempo, stap voor stap een nieuw en verrassend patroon. Bij dit pakket krijg je toegang tot de online omgeving waarin vanaf medio februari wekelijks (5 weken lang) een deel van het patroon wordt toegevoegd. Alles duidelijk uitgelegd met behulp van tekst en illustratie. Er is ook een speciale Dot along kadobon. Leuk om te geven én te krijgen!

Cadeaus tot € 40,00

Video-cursus patroon Beau Blom Bonus (€ 22,00)

In de video van ca. 80 minuten zie je stap-voor-stap hoe jij patroon Beau Blom Bonus maakt. Stip met mij mee en krijg handige tips en kleuradvies. Inclusief PDF van het patroon, oefenblad én een document met 10x kleurinspiratie.

Stippen. boeken (€ 22,50)

De twee boeken zijn in de bestseller top 60 gekomen en zijn voor elk niveau leerzaam en inspirerend. Elk boek bevat een schat aan informatie en veel toffe patronen die je stap-voor-stap kunt volgen. De boeken versterken elkaar, allebei op hun eigen, praktische manier.

NIEUW: Pébéo porseleinverf starterset B – 12x 20ml (€ 28,00)

Deze verf is op waterbasis en geschikt voor het beschilderen van hittebestendige ondergronden zoals porselein, gebakken aardewerk, keramiek, metaal en hittebestendig glas. Ik gebruik zelf deze verf ook gerust voor mijn papieren kaarten. Dat droogt verrassend mooi op!

Combideal d.i.y. schrift + stipstokjes (€ 30,00)

Met deze tijdelijke aanbieding krijg je het Stippen. d.i.y. Inspiratieschrift + complete set met 7 duurzame kunststof stipstokjes met 14 stipmaten voor het mooiste resultaat. Bespaar nu €4,95!

NIEUW: stippakket kids (€ 39,00)

Bij mijn nieuwe boek Stippen. de kids editie hoort natuurlijk ook een bijpassend stippakket! Hierin vind je alles wat je nodig hebt om te starten met stippen: Stipstijl stokjes, sjablonen, 8x 20 ml acrylverf maar ook papieren goodies met voorbedrukt patroon. Het pakket heeft een tijdelijke introductieprijs. Je bespaart nu € 15,60!

Cadeaus vanaf € 40,00

Basiscursus Stipstijl incl. patroon Little Lights (€ 41,00)

Ontdek hoe leuk, eenvoudig en verslavend stippen is. Leer in 5 modules alle basisprincipes en ervaar hoe ontspannend het is om je eigen keramiek om te toveren tot creatieve stipkunst. Met meer dan 12 duidelijke video’s, inclusief downloadbaar patroon Little Lights. Je krijgt nu tijdelijk € 8,00 korting.

NIEUW: d.i.y. pakket Dots of Time (€ 49,00)

Dit pakket bevat alles om een unieke klok zelf te maken zoals werkbeschrijving, stipstokjes, verf en materialen. Nadat je klok af is, kan je materialen gebruiken om meer voorwerpen om te toveren tot creatieve stipkunst. De totale waarde van dit pakket is € 57,60. Je bespaart dus € 8,60!

Combideal kids: stippakket + boek (€ 52,05)

In het complete kids pakket vind je alle materialen die je nodig hebt om te starten met stippen. Nu extra voordelig! De waarde van dit pakket inclusief nieuw boek met 12 projecten is € 69,60. Je bespaart nu € 17,55!

Stippakket large (€ 59,00)

Dit is hét pakket voor als je alles direct compleet in huis wilt hebben om mooie stippatronen te maken: o.a. originele Stipstijl stokjes, sjablonen, 12x 20 ml porseleinverf maar ook een mengpalet, bewaarflesjes en verfstrijker. De waarde van dit complete pakket is € 72,20. Je bespaart dus € 13,20!

d.i.y. pakket Dots of Freedom (€ 64,00)

Compleet pakket met alles een prachtige vaas zelf te stippen. De totale waarde van dit pakket is € 75,30. Je bespaart dus € 11,30! Nadat je vaas af is, kan je materialen gebruiken om meer keramiek om te toveren tot creatieve stipkunst.

De decemberdrukte: wees hem voor!

Wellicht wil jij ook een product uit de Stipstijl webshop cadeau geven. Superleuk en dank je wel! In mijn webshop vind je cadeaus voor elk budget. Je bestelling wordt met liefde ingepakt door medewerkers van Scalabor, een bedrijf dat mensen in dienst heeft met een (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt.

Ik help je graag met een vlekkeloze bezorging tijdens de feestmaand. Dit jaar wordt er extra drukte verwacht bij de bezorgdiensten. Wil je zeker weten dat jouw cadeau op tijd in huis is? Bestel ruim op tijd. Bouw zoveel mogelijk speling in om zeker te weten dat je bestelling op tijd komt. Dit geldt zeker voor bestellingen die je net na het weekend wilt laten afleveren, dus op maandagen of dinsdagen. Dat zijn de drukste bezorgdagen.