fbpx

CREATIVE LIFE 2019

Creative Life is een tof event van vrijdag 29 t/m zondag 31 maart in Utrecht. Op één van de mooiste locaties, het Werkspoorkathedraal, komen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, inspirerende sprekers, bijzondere workshops, meetings en food trucks samen. Echt een feest!

Ook ik mag er weer bij zijn. Naast mooie items, stiptools en verf  vind je in mijn shop ook een nieuw Stipstijl patroon die ik dan ga lanceren. Elke dag geef ik drie mini-workshops in keramiek beschilderen en vanaf 15.30 uur wordt de workshoptafel een ‘Doe-mee-atelier’. Hier kan je plaatsnemen zodra er een lege stoel is en gaan experimenteren met stippen.

 


Tijdens de mini-workshops beschilder je een wit theetipje van 8,5 cm. Hieronder zie je een voorbeeld. Aan de hand van een stippatroon dat ik speciaal voor Creative Life ontwerp, maak je stap-voor-stap een gaaf bordje. Je krijgt handige tips en trics waarmee je direct aan de slag kunt. Je gaat vol inspiratie en wellicht met een nieuwe hobby naar huis.
 

 

De mini-workshops zijn elke dag van 10.15 tot 11.15 uur, 11.45 tot 12.45 en van 13.30 tot 14.30 uur. De kosten zijn 17,50 euro p.p inclusief materiaal en goodiebag. Er kunnen maximaal 8 personen meedoen. Wees er snel bij want per workshop zijn er slechts 6 plekken in de voorverkoop verkrijgbaar.

Bekijk en boek hier de tickets voor de mini-workshops. 

Aan het einde van de dag wordt de Stipstijl-stand een doe-mee-atelier. Dit is dé plek om te experimenten met stippen! Op tafel liggen allerlei materialen, voorbeelden en uitleg om zelf aan de slag te gaan. Het is geen workshop, maar zodra een stoel vrij is, neem je plaats. Er lopen af en toe mensen rond om je op weg te helpen. Durf jij mee te doen en te kijken of jij het #stipstijlvirus voelt? Meedoen kost 7,50. Hierin zit inbegrepen gebruik van verf en materialen, een rond keramiek bordje van 8.5 cm, bewaardoosje en een instructiekaart om je bordje thuis afbakken. 

Let op: via mijn webshop kan je alleen de tickets voor de mini-workshop bestellen. Entreetickets voor het event en meer informatie erover vind je op Creative Life.

Tijdens Creative Life is er een speciale Stipstijl winactie. Wat het is, houd ik nog even geheim maar kom zeker even langs mijn stand. Ook zijn er voorafgaand aan het event speciale acties en worden er tickets voor de mini-workshops verloot. Volg me op Facebook en Instagram om kans te maken, sneak peeks te zien en op de hoogte te blijven.

Ik hoop je te ontmoeten bij Creative Life!