fbpx

Creative Life

een tof event van donderdag 12 t/m zondag 15 november in Utrecht

Creative life 2020

Creative Life is een tof event van donderdag 12 t/m zondag 15 november in Utrecht. Op één van de mooiste locaties, het Werkspoorkathedraal, komen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, inspirerende sprekers, bijzondere workshops, meetings en food trucks samen. Echt een feest!

Ook ik mag er weer bij zijn en ga een mooie pop-up shop maken. Daar vind je fijne stiptools, d.i.y. pakketten, verf, patronen, goodies en uiteraard mijn boeken. Ook geef ik elke dag drie mini-workshops in keramiek beschilderen met stippatronen.

Kom gerust naar mijn stand voor inspiratie, om te shoppen, het stippen te ervaren, antwoord te krijgen op vragen of gewoon om hoi te zeggen.

Wil je meer weten over het event, tickets, coronaprotocol en andere praktische tips en veelgestelde vragen, zie de site van Creative Life.

Intro-workshop Stipstijl

Tijdens Creative life geef ik intro-workshops waarin je ervaart hoe makkelijk en leuk het is om te stippen. Je krijgt handige tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt. Je gaat met een prachtig bordje, veel inspiratie en wellicht met een nieuwe hobby naar huis.

Per workshop kunnen maximaal 6 personen meedoen. Er is voldoende afstand tussen de deelnemers. Heb je interesse? Boek je ticket(s) gauw. Vol = vol.

Let op: via mijn webshop kan je alleen de tickets voor de mini-workshop bestellen. Entreetickets voor het event en meer informatie erover vind je op Creative Life.

Mijn mini-workshops Stipstijl zijn elke dag om 10:00 – 14:00 en 15:30 uur. Ze duren een uur.

Meedoen kost 17,50 euro p.p. Hierin zit inbegrepen:

* gebruik van verf en materialen
* stippatroon, gedrukt op mooi stevig papier in A5 formaat
* rond keramiek bordje van 8.5 cm
* bewaardoosje
* instructiekaart om je bordje thuis afbakken
* kleine goodiebag

Gastworkshops
Naast mijn eigen workshops, heb ik anderen stippers gevraagd om toffe gastworkshops  in mijn stand te geven. Ieder met een eigen stijl en andere insteek.

* Donderdag 12 en vrijdag 13 november geeft Ellen van Gekkleurd om 11:30 uur  een workshop in sieraard stippen
* Zaterdag 14 en zondag 15 november geeft Chantal van Sjantietop om 11:30 uur een workshop in decals & stippen.

Klik op de link bij gastdocent om een plek te reserveren. Wees er snel bij want ook daar geldt vol = vol.

Winactie

Tijdens Creative Life is er een speciale Stipstijl winactie. Wat het is, houd ik nog even geheim maar kom zeker even langs mijn stand.

Volg me op Facebook en Instagram om mee te doen met acties, sneak peeks te zien en op de hoogte te blijven.

Ik hoop je te ontmoeten bij Creative Life.