Creative Life

kom 11 t/m 13 november 2022 naar hét creatieve feest in Utrecht
en maak kennis met Stipstijl

Hét event voor en door creatievelingen

Creative Life is een uniek, inspirerend en creatief event, georganiseerd voor én door creatieve mensen. Kom van vrijdag 11 t/m zondag 13 november naar Utrecht en maak het mee! Op één van de mooiste locaties, het Werkspoorkathedraal, komen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, nieuwste trends, inspirerende sprekers, unieke -vaak handgemaakte- items, bijzondere workshops en food trucks samen. Echt een feest waar je absoluut bij wilt zijn!

Ook ik mag er weer bij zijn en geef elke dag een aantal introductieworkshops Stipstijl. Ik laat je graag ervaren hoe eenvoudig, ontspannend en verslavend leuk stippen is.

Daarnaast vind je mijn pop-up shop nieuwe producten, fijne stiptools, d.i.y. pakketten, verf en uiteraard mijn boeken, zodat je thuis ook lekker door kan gaan. Wees gewaarschuwd: je blanco servies is niet meer veilig!

Kom naar mijn stand om een bordje te stippen, voor inspiratie, om te shoppen, antwoord te krijgen op vragen of gewoon om hoi te zeggen.

Tip: wil je een workshop volgen? Wacht niet te lang met bestellen. Het event is fijn en kleinschalig opgezet, met een beperkt aantal tickets per dag. Bij eerdere edities waren workshops snel uitverkocht. Vol = vol.

Intro-workshop Stipstijl

*** UPDATE***

Helaas zijn alle tickets voor de workshops in de voorverkoop al uitverkocht. Tijdens het event zelf zijn er elke dag per workshop nog twee inlooptickets beschikbaar, m.u.v. de eerste workshops om 10:30 uur. Wil je meedoen? Kom dan direct bij binnenkomst naar mijn stand om te checken of er nog plek is.

Ik hoop dat je een workshop kunt volgen. Kom je sowieso even gedag zeggen? Ik zorg dat er een kleinigheidje voor je klaar ligt.

***

Tijdens de intro-workshop ervaar je hoe makkelijk en leuk het is om keramiek om te toveren met mooie stippatronen. Je krijgt handige tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt en zelf unieke stipkunst maakt. Je maakt een bordje zoals op de foto. Ik noem het een verwenschoteltje; een schoteltje waar je allerlei lekkers kunt opleggen. Het patroon is eenvoudig te volgen, ook als je nog nooit hebt gestipt.

Je ziet het stippatroon onder je handen ontstaan en hebt snel een verbluffend resultaat. Dit kan jij ook, zeker weten! Je gaat met een prachtig bordje, veel inspiratie en wellicht een nieuwe hobby naar huis. Wees gewaarschuwd, stippen is verslavend.

Meedoen kost 19,50. Dit krijg je:

 

  • persoonlijke uitleg over de techniek en materialen
  • kleuradvies
  • gebruik van verf en materialen
  • rond keramiek bordje van 10 cm
  • stippatroon, gedrukt op mooi stevig papier in A5 formaat
  • hand-out met handige tips
  • bewaardoosje en kleine goodiebag
  • kortingscode voor Stipstijl producten
  • instructiekaart om je bordje thuis af te bakken

De intro-workshops Stipstijl zijn elke dag om 10:30, 12:30, 14:00 en 15:30 uur. Ze duren ca. 60 minuten. Per workshop kunnen maximaal 9 personen meedoen. Heb je interesse? Boek je ticket(s) gauw. Je vindt ze onderaan deze pagina. Vol = vol.

Goed om te weten: via mijn webshop kan je alleen de tickets voor de intro-workshop bestellen. Entreetickets voor het event en meer informatie hierover vind je op de website van Creative Life.