Online cursus

ONLINE CURSUS STIPSTIJL

Wil je op jouw plek, jouw moment én jouw tempo alles leren over de techniek. De fijnste tips over materialen en hoe je stippatronen kunt maken? En de cursus gewoon nog een paar keer kunnen volgen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Op dit moment ben ik bezig met het bouwen van een exclusieve online leeromgeving met toffe modules waarin ik je stap-voor-stap alles uitleg. De video-opnames zijn gemaakt en die zijn zo helder en goed.

Je leert welke materialen prettig zijn en waar je die kunt vinden (of hoe je ze zelf kan maken). Je ziet verschillende verfsoorten en krijgt tips waarop te letten bij het kopen van geschikt keramiek. Natuurlijk krijg je alle ins-en-outs over het maken van mooie stippen, wat te doen als je stippen niet zo geslaagd zijn en hoe je stippatronen op een vlak voorwerp maakt. Alles komt in de laatste module samen. Dan passen we alle kennis toe en stip je samen met mij patroon Little Lights, die je op de foto ziet. Super leerzaam en leuk. Succes verzekerd!

De online basiscursus Stipstijl is in maart klaar. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter. Je krijgt een seintje zodra de cursus beschikbaar is én ontvangt dan een exclusief pre-sale aanbod.