Sierlijk Simpel kerst als cadeau voor jou

Graag geef ik je als VIP stipster een cadeautje als bedankje voor je support in het afgelopen jaar.

Hieronder kan je gratis het patroon Sierlijk Simpel, de kersteditie, downloaden. Het patroon is niet te ingewikkeld om te stippen én je bent snel klaar. Je boom is dus in no-time in Stipstijl sfeer.

Heb je dit patroon ook gestipt? Laat jouw versie zien! Deel het met #mijnsierlijksimpelkerst en tag @stipstijl. Elke week staat er een stipper in het zonnetje. Die krijgt een verrassingsenvelop thuisgestuurd.

PS Kan je wat tips gebruiken voor het stippen van kerstballen? Lees dan deze blog nog even. Het bevat nóg een gratis patroon; Dots of Light.

Wil je direct aan de slag met stippen?

In mijn webshop vind je verf, keramiek en materialen. Het orginele patroon Sierlijk Simpel vind je in mijn boek Stippen. & kleur. In dit boek vind je stap-voor-stap uitleg van 10 nieuwe patronen voor elk niveau geschikt en leer je álles over kleurcombinaties, verf mengen en je eigen stijl vinden. Inclusief toegang tot exclusief deel op de website met bonusmateriaal.

Ik wens je fijne feestdagen en een nieuw jaar vol liefde, gezondheid, vertrouwen, geluk, kleur en creativiteit.

Liefs Nienke

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.