Compleet D.I.Y. stippakket

Alles om de meest ontspannende hobby te ontdekken
Inclusief alle materialen én patroon Happy Day

Stippen: snel een uniek cadeautje voor jezelf of voor een ander gemaakt

Is dit herkenbaar voor jou?

    • Wil je graag (meer) momenten voor jezelf vinden?
    • Zoek je een nieuwe hobby die je door deze donkere dagen helpt en je je telefoon of een hele avond Netflixen doet vergeten?
    • Heb je behoefte aan ontspanning en je hoofd leeg te maken?
    • Wil je graag iets maken maar weet je niet hoe te beginnen?
    • Vind je het leuk om unieke cadeautjes te maken voor de feestdagen?

Dankzij stippen meer voldoening en trots gevoel

Ervaar hoe eenvoudig en ontspannend het is om te stippen. Al jaren geef ik workshops en verkoop complete Do It Yourself pakketten. Ook aan mensen die van zichzelf  vinden dat ze niet zo creatief zijn en/of niet veel tijd hebben. Ik merk dat het maken van stippatronen je échte rust in je hoofd geeft, je meer me-time geeft én in een korte tijd unieke cadeautjes geeft. Om het stippen makkelijk en laagdrempelig te maken, heb ik een compleet D.I.Y. pakket ontwikkeld.

In het pakket zitten alle materialen die je nodig hebt om patroon Happy Day te stippen. Uiteraard een stap-voor-stap-werkbeschrijving van het patroon, verf, materialen en keramiek. In het pakket zitten twee bordjes zodat het nogmaals kan maken of samen met iemand anders kunt stippen. Binnen 60 minuten tover je een blanco bordje om tot creatieve stipkunst.

Twijfel je of je creatief genoeg bent? Ben je bang dat het niet lukt? Ik weet het 100% zeker; jij kunt dit ook. Echt waar! Mijn motto is #hetkomtgoed. Ik laat je ontdekken dat je wél creatief bent. Geregeld hoor ik: “Oh, eindelijk een hobby dat ik wél kan. Nu maak ik zelf iets dat ik ook mooi vind!” Het geeft zoveel voldoening als je iets met je handen maakt.

Voor het eerst iets gevonden waarbij ik me kan ontspannen

“Ik ben vaak onrustig in mijn hoofd en snel afgeleid. Nu heb ik voor het eerst iets gevonden waarbij ik me kan ontspannen. Als ik aan het stippen ben, raak ik zelfs mijn telefoon niet aan om even te scrollen. Ik ben zó blij dat ik het stippen heb ontdekt!”
Marjolein van Zanten

Mini video workshop Happy Day

Wil je een paar handige tips en met mij meekijken hoe ik patroon Happy Day stip? Combineer dan het pakket met de mini-video workshop. In 11 minuten krijg je praktische tricks en uitleg van het patroon. De videoworkshop kost € 14,95. Combineer het met het d.i.y. pakket dan betaal je slechts € 7,00!

Voeg dit product toe aan je winkelmandje. Na het afrekenen krijg je automatisch de link naar de videoworkshop.  Je kan de mini-workshop 100 dagen onbeperkt volgen in je eigen tijd en tempo!

Zie in deze video wat er in het Do It Yourself pakket zit (TIP: zet geluid aan voor extra info en tips!)

Ik voel me altijd blij en trots als ik stip

“Als ik aan het stippen ben, vergeet ik alles om mij heen. De tijd vliegt voorbij. Voordat ik het doorheb, is het al tijd om te gaan slapen. Als iets af is, of als ik net begonnen ben met verdiepings- en verbindingsstippen te zetten, word ik altijd heel vrolijk en trots op het resultaat dat te zien is.”

Kirsten van der Meiden

Kies wat jij wilt:
wil je alleen het stippakket Happy Day? Of wil je ook de korte video uitleg erbij? Combineer beiden voor extra voordeel!

Antwoord op veelgestelde vragen

Ik heb nog geen stipervaring. Is dit pakket voor mij geschikt?

Jazeker!! Je hoeft geen enkele ervaring te hebben om met dit pakket aan de slag te kunnen. Vind je het wat spannend? Bestel dan de korte videoworkshop erbij zodat je met mij mee kunt kijken hoe ik het bordje stip.

Moet ik heel veel geduld hebben om te stippen?

Je zult merken, door te stippen word je ontspannen en vergeet je even alles om je heen. Er zijn inmiddels al duizenden mensen die zichzelf stipverslaafd noemen. Ook mensen die van zichzelf vinden dat ze geen geduldig types zijn. Wees dus gewaarschuwd. Voordat je het weet heb jij het #stipstijlvirus ook te pakken en is je blanco servies niet meer veilig!

Krijg ik onbeperkt toegang tot de korte video-workshop?

Deze videoworkshop met uitleg over patroon Happy Day is voor jou 100 dagen onbeperkt toegankelijk in de besloten leeromgeving. Geniet ervan!

Kan ik de materialen uit het pakket opnieuw gebruiken?

In het pakket zit alles om twee bordjes te stippen. Als je hier klaar mee bent, kan je gerust met alle kennis die je hebt en materialen uit het pakket nog veel meer stipkunst maken. Je hebt weinig verf nodig en de stipstokjes zijn duurzaam in gebruik. Je blanco servies is niet meer veilig!

Happy Day Stipstijl

"Leukste hobby ooit!"

“Ik ben met stippen begonnen toen ik iets las op Instagram. Mijn gedachte: goed om eens iets nieuws te doen en de online basisworkshop is niet te duur om het eens te proberen. Ik bestelde de workshop inclusief het bijbehorende D.I.Y. pakket en ging meteen aan de slag. Het gevolg: direct stipverslaafd. Stippen is zo leuk om te doen! Ik ben een perfectionist, maar ik liet het los. Nu maak ik super mooie schaaltjes. Het is de leukste hobby ooit!”
Chantine Oskam

Kies wat jij wilt:
wil je alleen het stippakket Happy Day? Of wil je ook de korte video uitleg erbij? Combineer beiden voor extra voordeel!

Bestellingen met materialen die op werkdagen vóór 14:00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd. Bestel je videoworkshop dan krijg je automatisch direct toegang tot de besloten leeromgeving.

PS. Van elk verkocht pakket doneer ik 1,00 euro aan goed doel VSO. Via deze organisatie delen vakmensen hun kennis met mensen in ontwikkelingslanden, zodat zij zelf hun armoede kunnen bestrijden.