Stipstijl
Dot-a-long #2

DOT-A-LONG #2 – voorjaar 2021

In het voorjaar van 2020 deden ruim 550 stippers mee aan een project waarbij zij vijf weken lang elke week een deel van het patroon Dots of Hope toegestuurd kregen. Vooraf wisten zij niet hoe het eindresultaat (zie foto hiernaast) zou worden. Deze dot-a-long was zo speciaal: zoveel mensen die tegelijkertijd en afzonderlijk van elkaar aan hetzelfde patroon werkten. Toen het afgelopen was, wist ik direct dat dit naar meer smaakte.

Om de meest gestelde vraag van het afgelopen jaar te beantwoorden: yes, ik ben druk bezig met de volgende Dot-a-long! Ik wil het graag als een exclusief project houden en organiseer dit daarom niet vaak. 

Ook deze editie wordt bijzonder en uiteraard met een nieuw patroon. En ik ga ervoor zorgen dat iedereen kan meedoen; beginnende stippers en ervaren stipfans.

Je kunt alvast je gegevens achterlaten voor de wachtlijst voor Dot-a-long #2.
Ik verwacht dat het dit voorjaar start. 
Wil je als eerste informatie? Je krijgt dan ook een exclusief pre-sale aanbod!

Reacties op dot-a-long #1

Wat een geweldig patroon dat je onder je handen zit groeien!

Het papieren patroon is prachtig uitgevoerd en geeft een heldere, stip voor stip uitleg. De kleurenkaart laat zien wat kleuren en de volgorde voor verschil kunnen maken. En als kers op de taart ook nog een mooie schenking aan Stichting Kinderdiabetes. Zeker een aanrader dus.
Jos van KloskaCreAtief

Ieder week zat ik met smacht te wachten op het volgende deel

Iedere keer weer een verrassing. De verhouding prijs/kwaliteit, de toegankelijkheid om deel te nemen en de vormgeving; ik ben er super tevreden over.
Jenny Mackay uit Westerland

Het meest blijven de mooie mails mij bij

En de technieken met meerdere cirkels. Dat deed ik nog niet echt veel. Van mij krijgt deze dot-a-long een 10. Blijf zo doorgaan Nienke! Ik geniet van je vrolijke posts en vind jouw ideeën zeer inspirerend.
Vera Wegerif uit Hengelo

Het patroon was erg overzichtelijk

Mooi in kleur, zodat je goed de opbouw kon zien en wat de bedoeling was. Ook de duur van het project van top. Het was zo leuk om te doen! Elke week was ik nieuwsgierig hoe je het zou presenteren.
Ingeborg de Vries uit Heemskerk