Stipstijl
Dot along #4

Schrijf je nu alvast in voor de interesselijst van hét stipproject van 2023!

Doe samen met honderden andere mensen mee aan hét creatieve verrassingsproject van 2023. Na drie succesvolle edities met meer dan 500 deelnemers wordt er in het voorjaar een 4e Stipstijl Dot along georganiseerd. Tijdens dit exclusieve project krijg je over een periode van 5 weken elke week een deel van een nieuw stippatroon, inclusief handige tips. Vooraf is het een verrassing wat het eindresultaat is. Een super ervaring!

Iedereen kan meedoen; of je veel stipervaring hebt of nog beginner bent. Alles wordt duidelijk en stap-voor-stap uitgelegd in tekst en met heldere illustraties. Als je wilt kan je dit patroon ook samen met mij online stippen. Het wordt bijzonder. De Dot along is zowel qua niveau, tijdsinvestering en prijs toegankelijk voor iedereen. Het is écht iets om naar uit te kijken.

Wil je toegang tot early bird tickets waarbij je een exclusieve pre-sale aanbieding ontvangt? Vul dan je gegevens in.

Dit project wil je niet missen! Vul je gegevens hier in:

Hoe deze editie eruit zal zien, blijft nog even een verrassing. Bijzonder wordt het zeker!

Reacties op eerdere edities van de Dot along

Het verrassingseffect is geweldig!

Normaal is stippen al zen. Nu ik niet hoef na te denken over het patroon, is het nóg relaxter om te stippen. Wat ik zo leuk vind is het verrassingseffect. Het blijft tot de laatste week spannend.
Helen Gouka

Ieder week zat ik met smacht te wachten op het volgende deel

Iedere keer weer een verrassing. De verhouding prijs/kwaliteit, de toegankelijkheid om deel te nemen en de vormgeving; ik ben er super tevreden over.
Jenny Mackay

Het meest blijven de mooie mails mij bij

En de technieken met meerdere cirkels. Dat deed ik nog niet echt veel. Van mij krijgt deze dot-a-long een 10. Blijf zo doorgaan Nienke! Ik geniet van je vrolijke posts en vind jouw ideeën zeer inspirerend.
Vera Wegerif

Je merkt liefde en aandacht voor dit project

Vorig jaar is het er niet van gekomen om me in te schrijven voor de dot along. Dat vind ik achteraf erg jammer. Dit jaar doe ik wél mee en het is precies zoals het is omschreven: #hetkomtgoed. Geweldig duidelijke beschrijvingen en een hele prettige lay-out. Je merkt met hoeveel liefde en aandacht dit project is gemaakt. Ik geniet er enorm van. Echte aanrader: ik denk dat ik ieder jaar mee ga doen! Ontzettend bedankt voor deze fijne momenten.
Sjoan Vaarkamp

Het patroon was erg overzichtelijk

Mooi in kleur, zodat je goed de opbouw kon zien en wat de bedoeling was. Ook de duur van het project van top. Het was zo leuk om te doen! Elke week was ik nieuwsgierig hoe je het zou presenteren.
Ingeborg de Vries

Het komt goed

Het is altijd een feestje. Nienke’s enthousiasme is onwijs aanstekelijk. Iedere keer als je denkt oei of lukt het wel, staat overal haar motto #hetkomtgoed. Van mij krijgt dit project en 10!
Jutta Vos

Goede werkbeschrijving en handige tips

Tijdens dot along #2 stipte ik mijn eerste vaas. Het viel me niet tegen maar dat kan ook niet anders met Nienke’s goede werkbeschrijving en handige tips. Heel fijn, dank je!
Lianne Thijssen

De live sessies vond ik heel erg fijn en leerzaam

Ik vind het leuk dat je elke week een deel krijgt. Echt een verrassingseffect. De vormgeving van het patroon en de website is helemaal af. Zo mooi! De live sessies vond ik heel erg fijn, gezellig en leerzaam. Blijf dat er aub in houden. Ik geniet er erg van en het is leerzaam.
Heidi Stolk

Duidelijke uitleg voor beginners

Een pracht ervaring het stippen, rustgevend en helemaal los van alles, ontspanningsmoment voor mijzelf, verrassing wat het gaat worden. Ik kijk elke week uit naar de vervolgopdracht. Je ziet het veranderen en steeds mooier worden. Het is ook duidelijk uitgelegd voor beginners. Ik zeg: niet twijfelen gewoon doen.