Dots of Light 

Pas kon je gratis online de workshop Dots of Light volgen. Die gaf ik om te vieren dat er 10.000 mensen mijn Stipstijlleven, tips en inspiratie op Instagram volgen.

Tijdens de workshop kon iedereen met mij mee stippen en werden er live vragen beantwoord. Er zijn zoveel leuke resultaten voorbij gekomen. Een paar laat ik graag hieronder aan je zien. Tof hè, hoe hetzelfde patroon op zoveel verschillende manieren gebruikt kan worden.

Heb je dit patroon ook gestipt? Laat jouw versie zien! Deel het met #mijndotsoflight en tag @stipstijl.

Heb je de workshop gemist? Het is nog terug te zien via IGTV in mijn Instagram account.

Gestipt door @echt_by_ikke

Gestipt door @marloesdejong84

Gestipt door @marielleverhoeven

Gestipt door @anne.stipt

Gestipt door @maaike_sloothaak_ kersbergen

Gestipt door @wendy_versteeg

Gestipt door @crea_mill

Gestipt door @thesketchcreations

Gestipt door @maschahaakt

Gestipt door @knutselmarian406

Gestipt door @made_by_izy

Gestipt door @onlinebylouise

Cadeautje voor jou!

Als extraatje kan je hieronder gratis jouw Dots of Light wallpaper (achtergrond) downloaden. Je kunt deze afbeelding(en) gebruiken als achtergrond voor je eigen telefoon of computer. Wellicht is het een mooie reminder dat het oké is dat je soms een lichtpuntje nodig hebt en dat je er vaak één kunt zijn.

Klik voor Desktop en/of voor Mobile onder de illustratie die je wilt. Sla de afbeelding op en installeer het als achtergrond.

Zo wijzig je een achtergrond startscherm

Elk apparaat is natuurlijk anders, maar dit is hoe ik een wallpaper op mijn telefoon aanpas:

  1. Tik op je scherm en houd je vinger 3 seconden op het scherm.
  2. Tik nu onderin op ‘Achtergrond’ en vervolgens op ‘Startscherm’.
  3. Hier zie je een overzicht van de achtergronden die standaard op je telefoon staan. Daarnaast kun je tikken op ‘meer afbeeldingen’ om een afbeelding uit je galerij als achtergrond in te stellen. Als je de Stipstijl wallpaper hebt gedownload, staat die ertussen. Het kan zijn dat je moet aangeven dat je de afbeelding beeldvullend wilt hebben.

De illustraties zijn gemaakt door Sigrid Bliekendaal.

Wil je direct aan de slag met stippen?

In mijn webshop vind je verf, keramiek en materialen. Het patroon Dots of Light vind je ook onder goodies in mijn nieuwe Stippen. d.i.y. inspiratieschrift. Daarin leer je de basis, ga je op papier aan de slag met meer dan 30 opdrachten en doe je onwijs veel inspiratie op.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.