#dotsofhope


Laten we samen iets moois maken in deze tijd van afzondering en onrust. Binnenkort start ik met een nieuw project: #dotsofhope en ik nodig je uit om mee te doen.

Je maakt vanuit huis stap-voor-stap een een tof stippatroon op mooi keramiek. Je krijgt elke week een stukje van het patroon toegestuurd: duidelijk uitgelegd met behulp van tekst en illustratie. Natuurlijk vertel ik wat je nodig hebt en krijg je handige stiptips. Aan het eind van je project krijg je het hele patroon geprint op een A5 formaat thuis in de bus.

De kosten en duur van het project worden nu berekend, maar zijn laagdrempelig. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen zullen aansluiten en we door het stippen ons verbonden voelen met elkaar.

Door je gegevens in te vullen, houd ik je op de hoogte zodra je je kunt inschrijven. Informeer anderen ook. Stuur deze pagina door en/of deel het op je social media account.

Goed om te weten: als je nog nooit hebt gestipt, dan raad ik je aan eerst te oefenen met de tips uit mijn boek Stippen. Dit project is geen basisworkshop in de stiptechniek. Heb je al eens gestipt of heb je het #stipstijlvirus al een lange tijd? Dan is dit project geschikt voor jou!