Dots of Hope

Laten we iets moois maken in deze tijd van afzondering en onrust. Hoe tof zou het zijn als de hele stipfamilie tegelijkertijd met hetzelfde project bezig is. Doe mee!

Wat ga ik stippen?

Je maakt vanuit huis stap-voor-stap eigen stipkunst. Het patroon Dots of Hope is gemaakt op een rond bord van Ø 20 cm. Het is tot de laatste mail een verrassing hoe het eindresultaat wordt. Vertrouw mij, die is mooi!

Hoe lang duurt het en wanneer krijg ik het patroon?

Vijf weken lang krijg je iedere woensdag een stukje van het patroon per mail toegestuurd: duidelijk uitgelegd met behulp van tekst en illustratie. Ook worden er af en toe wat extra tips gegeven. Op woensdag 6 mei krijg je het laatste deel.

Wanneer begint het?

Er is één vast startmoment: woensdag 8 april. Schrijf je vóór maandag 6 april 13 uur in. Daarna kan je je helaas niet meer aanmelden.

Wat heb ik nodig?

  • voorwerp: bord Ø 20 cm (bijvoorbeeld van HEMA, Blokker of mijn webshop)
  • stipstokjes: Ø 9, 6, 4, 3, 2.5, 2, 1.5, 1 en 0.5 mm
  • sjablonen Ø: 1x 100, 1x 30, 4x 25, 6×20 en 1x 15mm
  • 5 kleuren porseleinverf, zie hier kleurinspiratie en tips

Uiteraard zijn de volgende items altijd onmisbaar om te stippen; wattenstaafjes, pincet, verfstrijker, washitape en een mengpalet.

Voor wie is dit project geschikt?

Voor iedereen die zin heeft om iets te maken, van verrassingen houdt, fijn vindt om zich niet alleen te voelen, de basis van stippen een beetje in de vingers heeft of het #stipstijlvirus al flink heeft.

Als je nog nooit hebt gestipt, dan raad ik je aan eerst te oefenen met de tips uit mijn boek Stippen. Er is een mogelijkheid om je deelname te upgraden naar een lidmaatschap binnen een besloten omgeving op Facebook. Daar kan je vragen stellen en zal ik regelmatig, soms via video, antwoord geven. Dit project en het lidmaatschap is geen basisworkshop in de stiptechniek. Uiteraard is iedereen vrij om deel te nemen.

Hopelijk doe je mee. Veel stipplezier gewenst!

Basis Hope

\

5 weken lang een deel van het patroon per mail

\

In deze mail zitten af en toe tips voor een mooi resultaat

€ 8,95

Medium Hope

\

5 weken lang een deel van het patroon per mail

\

In deze mail zitten af en toe tips voor een mooi resultaat

\

Complete patroon thuisgestuurd in week 20, mooi geprint op A5 formaat

€ 11,95
incl. verzending patroon

Beste deal!

Extra Hope

\

5 weken lang een deel van het patroon per mail

\

In deze mail zitten af en toe tips voor een mooi resultaat

\

Complete patroon thuisgestuurd in week 20, mooi geprint op A5 formaat

\
Benodigde keramiek
\
Set van 13 sjablonen
\
4 bewaarflesjes voor gemengde verf
\
Stipstijl verrassing
\

€5,00 korting op toegang tot besloten Facebook groep

€ 29,95
incl. verzending patroon

Nodig anderen uit
Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen zullen aansluiten en we door het stippen ons verbonden voelen met elkaar. Nodig anderen dus ook uit. Tag stippers, stuur dit bericht door en/of deel het op je social media account. Als je #dotsofhope gebruikt kan je ook andere stippers ontdekken die meedoen.

Dots of hope voor goed doel

Van elke deelnemer die mee doet aan Dots of Hope doneer ik 1 euro aan Stichting KinderDiabetes. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind altijd naar anderen om te kijken en ook als dank aan de teststipper van dit patroon, Karin. Ze geeft veel tijd en liefde aan de stipcommunnity. Karin heeft zelf ook te kampen met diabetes en vindt het erg belangrijk dat kinderen er niet alleen voor staan. Als je op jonge leeftijd suikerziekte krijgt en dit niet goed behandelt dan krijg je later veel problemen.

Ben je op zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat? Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.