Mijn Stipstijldromen voor 2021 (of later)

Aan goede voornemens doe ik niet echt (alhoewel, ik heb mijn bankrekening in een lockdown-fase gebracht en ben ook weer begonnen met hardlopen), toch heb ik de afgelopen periode gereflecteerd en gekeken wat mijn plannen voor het komende jaar voor Stipstijl zijn.

Voor zover dat mogelijk is natuurlijk. Iets wat we allemaal geleerd hebben in 2020 is dat het leven niet maakbaar is. Die plannen noem ik daarom ook maar dromen. En komen ze dit jaar niet uit. Later vind ik ook prima. Het is zoals het is, toch?

Benieuwd welke dromen ik voor Stipstijl heb? Je leest het in deze blog.

PS Weet dat ik nu niet ál mijn dromen / details deel. Sommige dingen houd ik nog even voor me om mijn bedrijf te beschermen en om jou straks te kunnen verrassen.

Fysieke workshops Stipstijl

Oh, wat kijk ik er naar uit om mensen weer in het echt te zien en te helpen met stippen! Allemaal beginnen met een blanco ondergrond en mensen met nieuwe technieken, inspiratie, een tof uniek handwerk én wellicht een nieuwe hobby naar huis laten gaan is zó leuk!

Vanwege de maatregelen rondom Corona zijn de fysieke workshops Stipstijl even on hold gezet. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk veilige en goede workshops op fijne locaties door heel Nederland en België te kunnen aanbieden. Zodra het ook maar enigszins haalbaar is, dan plan ik weer nieuwe data in. Uiteraard houd ik je daarvan op de hoogte.

 

Stipreizen naar Spanje

Voor dit jaar staan er drie reizen naar Spanje gepland; in april, mei en september (vol). Ik duim zó dat deze door kunnen gaan. Het is echt de kers op de taart in mijn werk. Stippers komen op een unieke locatie in een creatieve en culinaire bubbel terecht. In samenwerking met het team van 123 Olé worden ze helemaal verwend en leer ik hen alles over het maken met stippatronen. Of ze nu ervaren stipster zijn of het nog nooit hebt gedaan, deze reis is zó gaaf! Deelnemers van eerdere reizen hebben het als onvergetelijk ervaren. Sommigen gaan zelfs voor een 2e of 3e keer mee.

Online workshops

Dit staat, om eerlijk te bekennen, al even op mijn wensenlijstje. Dit voorjaar gaan ze écht komen; online workshops waarin je, op jouw moment, jouw plek en in jouw tempo alles over de techniek en materialen leert. Dat wordt super leerzaam en leuk! 

Daarnaast zal ik ook weer nieuwe live online workshops geven. In een kleine groep gaan we samen live één specifiek patroon stippen. Ik kan je dan (veilig en gezellig vanuit je eigen huis) handige tips en tricks geven en jij kunt persoonlijk advies vragen. Super leerzaam, gezellig en inspirerend!

Alle data en mogelijkheden zet ik op deze pagina. Via social media en de VIP stipstermail houd ik je op de hoogte.

Stipstijl_patroon_BeauBlom

Uitbreiding van webshop

Geregeld krijg ik verzoeken van mensen of er van een bepaalde artikel in mijn webshop meer gemaakt kan worden. Of ze sturen tips wat er wellicht nog toegevoegd kan worden. Super blij ben ik met deze lieve mails! Niet alles kan ik helaas daadwerkelijk uitvoeren. Soms past het niet qua planning, prioriteiten, prijs en/of plezier. 

Productontwikkeling vind ik wel één van de leukste dingen om te doen. Dus er komen in 2021 zeker nieuwe producten aan. Een tipje van de sluier: meer d.i.y. stipproducten en nieuwe patronen.

Vervolg op Dots op Hope

 

Dit is geloof ik de meest gestelde vraag; komt er weer een Dots of Hope aan? In het voorjaar van 2020 deden ruim 550 stippers mee aan een project waarbij zij vijf weken lang elke week een deel van het patroon toegestuurd kregen. Vooraf wisten zij niet hoe het eindresultaat zou worden. Dit was zo speciaal: zoveel mensen die tegelijkertijd aan hetzelfde patroon werkten. Toen het afgelopen was, wist ik direct dat dit naar meer smaakte. Echter, ik wil het graag als een exclusief project houden en organiseer dit daarom niet vaak.

Om de meest gestelde vraag te beantwoorden: ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor een vervolg die binnenkort start! Ook deze editie wordt bijzonder. En ik ga ervoor zorgen dat iedereen kan meedoen; beginnende stippers en ervaren stipfans.

Wil je als eerste info krijgen als je je kunt inschrijven?

Reageren?

Laat je me weten als je deze blog met plezier gelezen hebt en/of het waardevol voor je is? Ik schrijf het met liefde voor je. Laat gerust een bericht achter via Facebook en/of Instagram. Heb je een reactie of vraag over deze blog? Mail naar info@stipstijl.nl.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.