Intro workshops tijdens events

MegaWorkshopEvent

Staat een workshop stippen met Stipstijl nog op jouw wensenlijstje? Zet dan zaterdag 13 mei in je agenda en kom naar het MegaWorkshopEvent in Barneveld. Het wordt een dag vol creativiteit, gezelligheid en ontmoeting.

Het is niet alleen een geweldige kans voor jou om workshops bij getalenteerde workshopleiders te volgen en nieuwe dingen te leren, maar ook om bij te dragen aan een waardevol doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.

Ik ben ook deze editie weer aanwezig en geef twee workshops Stipstijl waarbij we een Verwenschaaltje stippen. Daarnaast zijn er tal van andere toffe workshops waaruit je kan kiezen o.a. van Karin Joan, Lililettering, Fine Fox Design, The House of Elysian en Bold Statements.

De dag kost € 75. Daarvoor volg je twee creatieve workshops en krijg je een uitgebreide lunch. De opbrengst gaat 100% naar het Prinses Máxima Centrum t.b.v. hersentumoronderzoek bij kinderen.

Dit creatieve event wil je niet missen! 

 

Intro-workshop Stipstijl

Tijdens de intro-workshop ervaar je hoe makkelijk en leuk het is om keramiek om te toveren met mooie stippatronen. Je krijgt handige tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt en zelf unieke stipkunst maakt. De workshop duurt ca. 90 minuten. Je maakt een bordje zoals op de foto. Ik noem het een Verwenschaaltje; een schoteltje waar je allerlei lekkers kunt opleggen. Het patroon is eenvoudig te volgen, ook als je nog nooit hebt gestipt.

Je ziet het stippatroon onder je handen ontstaan en hebt snel een verbluffend resultaat. Dit kan jij ook, zeker weten! Je gaat met een prachtig bordje, veel inspiratie en wellicht een nieuwe hobby naar huis. Wees gewaarschuwd, stippen is verslavend.

Tijdens het MegaWorkshopEvent krijg je tijdens mijn workshop:

 

  • persoonlijke uitleg over de techniek en materialen
  • kleuradvies
  • gebruik van verf en materialen
  • rond keramiek bordje van 8.5 cm
  • stippatroon, gedrukt op mooi stevig papier in A5 formaat
  • hand-out met handige tips
  • bewaardoosje en kleine goodiebag
  • kortingscode voor Stipstijl producten
  • instructiekaart om je bordje thuis af te bakken

Goed om te weten: entreetickets voor het event met workshops en meer informatie hierover vind je op de website van MegaWorkshopEvent.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang met bestellen van je ticket.