Intro workshops tijdens events

Creative life 2021

Creative Life is een tof event van vrijdag 12 t/m zondag 14 november in Utrecht. Op één van de mooiste locaties, het Werkspoorkathedraal, komen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, inspirerende sprekers, bijzondere workshops, meetings en food trucks samen. Echt een feest!

Ook ik mag er weer bij zijn en ga een mooie pop-up shop voor je maken met fijne aanbiedingen. Daar vind je fijne stiptools, d.i.y. pakketten, verf, patronen, goodies en uiteraard mijn boeken. Ook geef ik elke dag drie intro-workshops in keramiek beschilderen met stippatronen. 

Kom gerust naar mijn stand voor inspiratie, om te shoppen, het stippen te ervaren, antwoord te krijgen op vragen of gewoon om hoi te zeggen.

Wil je meer weten over het event, tickets, coronaprotocol en andere praktische tips en veelgestelde vragen, zie de site van Creative Life.

Intro-workshop Stipstijl

Tijdens Creative life geef ik intro-workshops waarin je ervaart hoe makkelijk en leuk het is om te stippen. Je krijgt handige tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt. Je gaat met een prachtig bordje, veel inspiratie en wellicht met een nieuwe hobby naar huis.

Per workshop kunnen maximaal 9 personen meedoen. Heb je interesse? Boek je ticket(s) gauw. Vol = vol. Let op: via mijn webshop kan je alleen de tickets voor de mini-workshop bestellen. Entreetickets voor het event en meer informatie erover vind je op Creative Life.

De mini-workshops Stipstijl zijn elke dag om 10:00, 14:00 en 15:30 uur. Ze duren 45-60 minuten.

Meedoen kost 19,50 euro p.p. Hierbij zit inbegrepen:

* gebruik van verf en materialen
* stippatroon, gedrukt op mooi stevig papier in A5 formaat
* rond keramiek bordje van 8.5 cm
* bewaardoosje
* instructiekaart om je bordje thuis afbakken
* kleine goodiebag

Zoals je hieronder ziet, zijn helaas de voorverkooptickets voor de workshop Stipstijl uitverkocht. Tijdens de beurs zelf zijn er per workshop nog 3 plekken te boeken. Dus, wie weet als je vroeg in de ochtend direct naar mijn stand komt, dat je geluk hebt en toch nog een plekje kunt bemachtigen!

In mijn stand zal, buiten de tijden dat ik workshops geef, ook gastworkshops worden gegeven. Een andere stijl / techniek, maar nog steeds met het stippen als middelpunt! Tickets hiervoor koop je bij de gastdocenten, zie de links in de tekst.

Met Julia van DotsDesign.nl kan je op vrijdag folklore stippen op een vintage schoteltje, met Chantal van Sjantietop kan je op zaterdag een bordje met een porseleinsticker stippen en met Ellen van Gekkleurd stip je op zondag een hanger, ring of oorbellen.

Let op: via mijn webshop kan je alleen de tickets voor de intro-workshop bestellen. Entreetickets voor het event en meer informatie erover vind je op Creative Life.

Winactie

Tijdens Creative Life is er een speciale Stipstijl winactie. Wat het is, houd ik nog even geheim maar kom zeker even langs mijn stand!

Volg me op Facebook en Instagram om mee te doen met acties, sneak peeks te zien en op de hoogte te blijven.

Ik hoop je te ontmoeten bij Creative Life.

 • Workshop Creative Life vr. 12-11-21a

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life vr. 12-11-21b

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life vr. 12-11-21c

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life za. 13-11-21a

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life za. 13-11-21b

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life za. 13-11-21c

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life zo. 14-11-21a

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life zo. 14-11-21b

  19,50
  meer info
 • Workshop Creative Life zo. 14-11-21c

  19,50
  meer info