Gratis voor jou: patroon Feestlabel

Jij krijgt als VIP stipster vaak als eerste toegang tot leuke nieuwtjes, verrassingen en exclusieve acties. Want jij staat met stip op één!

Om het 5-jarig jubileum van Stipstijl te vieren, krijg jij gratis dit patroon Feestlabel kado. Ik ben je enorm dankbaar voor je support. Zonder jou was Stipstijl niet zo gegroeid!

Je kunt het patroon downloaden, uitprinten en stippen met eigen stokjes of de exclusieve kunststof Stipstijl stokjes. In het patroon staan de stipmaten vermeld. De gekleurde lijnen geven aan welke stipmaat nodig is.

TIP: print het bestand uit op wat steviger papier en zorg dat je printerinstelling op 100% staat. Op deze pagina vind je meer tips en inspiratie.

Ik zou het superleuk vinden om jouw gestipte versie te zien! Wil je jouw werk delen? Gebruik dan de hashtag #MijnFeestlabel en #stipstijlvirus en tag @stipstijl. Een foto mailen naar info@stipstijl.nl mag natuurlijk ook.

Extra kado

Plaats je een bestelling tussen 1 en 31 januari 2023? Dan krijg je een A5 kaart met patroon Feestlabel t.w.v. € 1,75 gratis bij je bestelling*.

Op deze kaart staan drie dubbele labels, waarmee je bijvoorbeeld een kadolabel, caketopper of ​mini-slinger kan maken. Het papier heeft een laminaat laagje waardoor je natte verf met een wattenstaafje vlekkeloos kunt weghalen. Ideaal!

Bekijk mijn webshop voor de mooiste kleuren verf, handige stipmaterialen,n complete Do It Yourself pakketten en meer leuke d.i.y. goodies van papier.

Wil je extra Feestlabels bestellen? Dat kan via deze link.

* minimum bestelbedrag is €10,00. Digitale waardebonnen, pre-orders, online cursussen en fysieke workshops zijn uitgesloten van deze actie in verband met extra verzendkosten.

Veel stipplezier! Liefs Nienke

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.