Extra tips Feestlabel

Wat leuk dat je aan de slag gaat met de Feestlabel! Nog even en jij hebt ook je eigen gestipte kadolabel, caketoppers, slinger of iets anders moois. Stippen is zó fijn om te doen!

Op deze pagina vind je inspiratie en een paar extra tips. Wil je meer tips? Bekijk dan één van mijn boeken of volg de online basiscursus Stipstijl. Check ook de tijdelijke aanbieding onderaan deze pagina.

 • Is dit de eerste keer dat je gaat stippen? Lees deze blog met tips over starten met een nieuwe hobby.
 • Tips over stippen op papier vind je hier.
 • De lijnen in het voorbedrukte patroon hebben kleuren die met maten van stipstokjes corresponderen. Via deze link vind je een spiekblad stipmaten. Tip: print de pagina in kleur en op 100% uit.
 • Wil je aan de slag met de Stipstijl stipstokjes? Dan vind je die hier.
 • Maak een foto van de kaart voordat je start. Zo kun je alle maten van de voorbedrukte stippen terugzien, ook nadat de basisstippen zijn gezet.
 • Stip de Feestlabel eerst. Knip het daarna uit.
 • Zorg dat de verf droog is voordat je verbindings- en/of verdiepingsstippen zet.
 • Leuk idee: Gebruik je de Feestlabel als caketopper? Geef satéprikkers met porseleinverf en een penseel een kleurtje. Prik ze in een appel, die je in een glas zet voor meer grip.

Handige links

 • Via mijn blogs lees je allerlei verhalen en krijg je handige tips. Een aanrader om te bekijken!
 • Volg mij op Instagram voor inspiratie en een kijkje achter de schermen. Vaak gerelateerd aan Stipstijl. En soms niet :-).

Laat jouw werk zien

Ik hoop dat je veel plezier aan het stippen beleefd en kijk ernaar uit om je stipwerk te zien. Er zijn al veel mensen die het #stipstijlvirus hebben en online is er onwijs veel inspiratie te vinden. Er zijn al meer dan 10.000 foto’s gedeeld met mijn hashtag. Een super waardevol inspiratiebron voor jou!

Laat ook jouw werk zien, inspireer anderen en maak kans om op mijn Instagram-account getoond te worden! Gebruik #stipstijlvirus en #mijnfeestlabel en tag @stipstijl zodat ik het gemakkelijk kan vinden. Een foto mailen naar info@stipstijl.nl mag natuurlijk ook.

Veel stipplezier!

Meer handige tips

 

VIP stipstermail

Geregelmatig stuur ik speciale berichten naar mensen die zich hebben ingeschreven als VIP stipster. Al meer dan 3.000 mensen krijgen:

 • handige tips over het stippen,
 • mooie verhalen van andere stippers,
 • leuke verrassingen,
 • exclusieve informatie en
 • inspiratie.

Wil jij ook niets missen? Meld je dan eenvoudig en gratis aan. Je krijgt nu tijdelijk direct patroon BonBon Dots in je inbox.

Online basiscursus Stipstijl

Wil je alle basis technieken van het stippen onder de knie krijgen? Vind je het fijn om in je eigen tijd, je eigen tempo en eigen plek iets nieuws te leren? Wil je mooie bordjes met patroon Little Lights maken? Volg dan mijn online basiscursus!

Aan de hand van duidelijke videolessen leer ik je in 5 modules alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Ook stippen we samen een compleet bordje. Je krijgt 100 dagen toegang tot een exclusieve leeromgeving en kunt de cursus zo vaak volgen als je wilt. Goed om te weten; de cursus heeft nu tijdelijk een flinke korting. Je krijgt €8 korting en betaalt slechts €41,00. De cursus is 100 dagen onbeperkt toegankelijk. Bekijk het hier.

leer zelf stippatronen maken met videolessen

Stipstijl boeken

Vind je het prettig om alle informatie in je hand te hebben? Weet dat ik inmiddels drie boeken heb geschreven én een werkschrift heb gemaakt die je helpen om prachtige stippatronen te maken. De boeken zijn voor elk niveau leerzaam en inspirerend.

Elk boek bevat een schat aan informatie en veel toffe patronen die je stap-voor-stap kunt volgen. Bekijk ze hier en ontdek welke voor jou het meest geschikt is.

Bundelkorting

Bestel je een compleet Do It Yourself pakket en één van mijn boeken? Dan krijg je 5% korting! Dit wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.