Ben jij de nieuwe blogger / vlogger voor Stipstijl?

 Vind jij het leuk om anderen te inspireren? En wil jij:

  • Stipstijl producten uitproberen
  • jouw ervaring als (beginnende/ervaren) stipper online delen
  • een kijkje achter de schermen van het Stipstijl magazijn en/of
  • een event bezoeken waar Stipstijl is

Kan jij pakkende teksten foutloos schrijven of mooi visueel beeld maken dat bij Stipstijl past?

Grijp deze unieke kans!

Meld je gauw aan als gast blogger of vlogger en grijp deze kans! Er komen wat mooie producten en events aan (bijvoorbeeld Creative Life in november) en ik kan je hulp goed gebruiken! Naast eigen blogs en vlogs, wil ik graag artikelen publiceren die vanuit een andere bril bekeken zijn.

Ik zoek dus verschillende mensen die eerlijk over hun eigen ervaring met Stipstijl willen schrijven en/of filmen. Mensen van allerlei achtergronden en leeftijden. De content hoeft niet allemaal super professioneel aangeleverd te worden. Wel is het belangrijk dat je zelfstandig aan de slag gaat. De content wordt gedeeld op mijn website, via de VIP stipstermail (ca. 3.500 mensen) en op mijn social mediakanalen (>10K volgers).

Als blogger / vlogger krijg je credits en link vermelding, (eventueel) gratis stipproducten, gratis toegang events en een uniek kijkje achter de schermen (indien van toepassing) en een mooi platform.

Meer weten of aanmelden

Aanmelden?

Stuur zo snel mogelijk een korte e-mail naar Yvette van het Stipstijl-team. Laat weten wat je wensen zijn, welke ervaring je hebt, wanneer je een blog/vlog wilt maken en welk onderwerp je aanspreekt. Je komt dan in een pool terecht en ik zal mogelijk een selectie maken. Uiteraard sta ik open voor jouw (content) ideeën en hoor ze graag. I love eigen inbreng! Ik hoop dat je je vrij voelt en wilt bijdragen om het #stipstijlvirus te vergroten.

Hopelijk tot gauw!
Nienke