Ben jij de nieuwe blogger / vlogger voor Stipstijl?

 Vind jij het leuk om anderen te inspireren? En wil jij:

  • Stipstijl producten uitproberen
  • jouw ervaring als (beginnende/ervaren) stipper online delen
  • een kijkje achter de schermen van het Stipstijl magazijn en/of
  • een event bezoeken waar Stipstijl is

Kan jij pakkende teksten foutloos schrijven of mooi visueel beeld maken dat bij Stipstijl past?

Grijp deze unieke kans!

Meld je gauw aan als gastblogger of -vlogger en grijp deze kans! Er komen wat mooie producten aan en ik kan je hulp goed gebruiken! Naast eigen blogs en vlogs, wil ik graag artikelen publiceren die vanuit een andere bril bekeken zijn.

Ik zoek dus verschillende mensen die eerlijk over hun eigen ervaring met Stipstijl willen schrijven en/of filmen. Mensen van allerlei achtergronden en leeftijden. De content hoeft niet allemaal super professioneel aangeleverd te worden. Wel is het belangrijk dat je zelfstandig aan de slag gaat. De content wordt gedeeld op mijn website, via de VIP stipstermail (ca. 3.000 mensen) en op mijn social mediakanalen (>10K volgers).

Wordt je blog/vlog gepubliceerd dan krijg je credits en link vermelding, (eventueel) gratis stipproducten, een uniek kijkje achter de schermen, een mooi platform en een shoptegoed van € 15,00 voor in de Stipstijl shop.

Meer weten of aanmelden

Aanmelden?

Stuur een korte introductie e-mail naar Elske van het Stipstijl-team. Laat weten wat je wensen zijn, welke ervaring je hebt, wanneer je een blog/vlog wilt maken en welk onderwerp je aanspreekt. Je komt dan in een pool terecht en ik zal mogelijk een selectie maken. Uiteraard sta ik open voor jouw (content) ideeën en hoor ze graag. I love eigen inbreng! Ik hoop dat je je vrij voelt en wilt bijdragen om het #stipstijlvirus te vergroten.

Hopelijk tot gauw!
Nienke