fbpx

Stipstijl goodies

Je gratis kado uitkiezen, zo werkt het

Elke bestelling van Stipstijl is een feestje om te ontvangen. Heeft jouw bestelling een bedrag van 35 euro of meer? Dan kan je extra uitpakken. Je mag dan een gratis kado uitkiezen. De kado’s staan ook allemaal in de webshop, bij goodies!

Goed om te weten:

  • Het gratis kado wordt bepaald op basis van het totaalbedrag van je afgeronde bestelling. Dit is exclusief de eventuele verzendkosten. Is het totaalbedrag van je bestelling inclusief btw 35 euro of meer, dan kan je een voorgesteld kado uitzoeken en toevoegen aan je bestelling.
  • Deze actie geldt niet voor het bestellen van tickets voor workshops. Deelnemers van mijn workshops, krijgen een eigen verrassing ter plekke.
  • Je te ontvangen kado is niet inwisselbaar voor geld.
  • Als je je bestelling op een ander afleveradres wilt te laten bezorgen, dan zal het te ontvangen kado ook op dit afleveradres bezorgd worden.

Denk je eraan om je gewenste kado toe te voegen aan je bestelling? Als je geen gratis kado toevoegt, dan ga ik er vanuit dat je geen interesse hebt in het gratis product. Achteraf toesturen is niet mogelijk.