#ikwilinhetstippenboek4

Eindelijk kan ik het met je delen: er komt een nieuw Stipstijl boek aan! Deze speciale kids editie wordt GEWELDIG! Zoals in andere boeken, wil ik graag ook in deze uitgave stipwerk van anderen laten zien en hen #inthestiplight zetten.

Stuur jouw foto in!

Ik zoek 15 foto’s van stipwerk gemaakt door kinderen tot ongeveer 16 jaar. Dit is jouw kans om te laten zien wat je zoal maakt. Dat kan iets van keramiek zijn zoals een bordje, een mok, pennenpot of misschien wel een vaasje. Maar ook stipwerk van papier, steen, glas of hout. Alles is welkom.

Hiernaast krijg je een indruk hoe de #stipstijlvirus pagina in mijn boek Stippen. & kleur eruit ziet. Wil jij met jouw stipkunst ook kans maken om in mijn boek te komen? Plaats dan vóór maandag 29 augustus je allermooiste foto op Instagram. Gebruik de hashtag #ikwilinhetstippenboek4 en tag @stipstijl.

Heb je een besloten of geen Insta-account? Geen punt. Stuur dan je foto naar info@stipstijl.nl.

Er is geen maximum aantal foto’s dat je kunt insturen. Stip er dus gerust op los! Stuur vooral foto(‘s) in van het stipwerk waar je zelf het meest blij van wordt en aan veel mensen wilt laten zien.

Aanleveren

  • maak een duidelijke foto van alleen je stipwerk, dus zonder dingen die kunnen afleiden op de foto
  • zorg dat er één item op de foto staat, geen verzameling van al het stipwerk
  • de foto wordt in vierkant formaat geplaatst. Houd hier rekening mee met fotograferen
  • zorg voor hoge beeldkwaliteit (min 1 MB resolutie)
  • vermeld je voor- en achternaam en leeftijd bij het insturen
  • uiteraard moet het stipwerk zijn dat je zelf hebt gemaakt. Het mag een eigen bedacht patroon zijn of een Stipstijl patroon. Niet iets van iemand anders
  • er mag geen naam of logo op de foto te zien zijn.

Je kan tot maandag 29 augustus 21:00 uur je foto in sturen. Alleen de mensen van wie hun foto geselecteerd is voor het boek, krijgen in de 1e week van september persoonlijk bericht. Je foto komt op een pagina met in totaal 15 foto’s. Uiteraard met je naam erbij!

Het boek komt op dinsdag 8 november uit. Houd mijn social media kanalen in de gaten voor updates en acties rondom de publicatie.

Vragen

Is iets niet duidelijk en heb je een vraag? Stuur gerust een bericht naar info@stipstijl.nl.