Stippen.
d.i.y. inspiratieschrift

Het eerste inspiratieschrift voor iedereen die wil oefenen, ideeën wil opdoen en inspiratie wil verzamelen

Stippen. d.i.y. inspiratieschrift

Stippatronen maken een rustgevende en inspirerende bezigheid met groots resultaat. De techniek is op zoveel manieren te gebruiken. Met dit inspiratieschrift kan je eindeloos oefenen, nieuwe patronen stippen en inspiratie verzamelen. Leer de basistechniek, ga aan de slag met meer dan 30 opdrachten en maak toffe goodies zoals ansichtkaarten en kadolabels. Je zult zien dat dit werkboek je verder helpt, of je nu een ervaren stipper bent of nog niet eerder hebt gestipt. De opdrachten zijn voor elk niveau en geven je veel nieuwe inzichten!

Bekijk hier het inkijkexemplaar

Iedereen die het werkboek via mijn webshop bestelt, ontvangt het feestelijk verpakt en met iets extra’s erbij thuis.

PS For orders outside the Netherlands, Belgium or Germany please contact nienke@stipstijl.nl

Reacties op Stippen. d.i.y. inspiratieschrift

Durf je nog niet te stippen met dit schrift komt het goed

Workshop gehad. Beide boeken in bezit. Maar dit schrift is echt een geweldige aanwinst. Super duidelijk uitgelegd. Durf je nog niet te stippen met dit schrift komt het goed.
Marinos

Ik ben helemaal enthousiast door dit tijdschrift.

Ik heb lang getwijfeld of ik wilde beginnen, ik wist niet hoe. Stapsgewijs leer je de basistechnieken om zelf aan de slag te gaan. Vooral leuk dat je links het voorbedrukte patroon volgt en rechts uitleg krijgt hoe je het zelf moet opbouwen. Veel voorbeelden en inspiratie.
Suzanne

Echt een aanrader dit inspiratieschrift!

Hele duidelijke uitleg over opbouw van patronen. Zeer geschikt voor beginnende stipper maar ook hartstikke leuk voor gevorderde stipper. Wij (mama en twee tieners) vinden hem super tof!
Janna