Wall paper als kerstkadootje voor jou

Graag geef ik jou als VIP stipster een kadootje als dank voor je support en interesse in Stipstijl. Hieronder kan je gratis een wallpaper (achtergrond) uitkiezen en downloaden. Je kunt deze afbeelding(en) gebruiken als achtergrond voor je eigen telefoon of computer.

Klik voor Desktop en/of voor Mobile onder de illustratie die je wilt. Sla de afbeelding op en installeer het als achtergrond.

De illustraties zijn gemaakt door Marissa van Roon.

Liefs Nienke

PS plaats je een bestelling in mijn webshop? Dan krijg je bij iedere bestelling* een gratis d.i.y. kerstkaart met voorbedrukt patroon kado, zolang de voorraad strekt. *Digitale en/of pre order van dot along producten zijn uitgesloten i.v.m. extra verzendkosten.

Zo wijzig je een achtergrond startscherm

Elk apparaat is natuurlijk anders, maar dit is hoe ik een wallpaper op mijn telefoon aanpas:

  1. Tik op je scherm en houd je vinger 3 seconden op het scherm.
  2. Tik nu onderin op ‘Achtergrond’ en vervolgens op ‘Startscherm’.
  3. Hier zie je een overzicht van de achtergronden die standaard op je telefoon staan. Daarnaast kun je tikken op ‘meer afbeeldingen’ om een afbeelding uit je galerij als achtergrond in te stellen. Als je de Stipstijl wallpaper hebt gedownload, staat die ertussen. Het kan zijn dat je moet aangeven dat je de afbeelding beeldvullend wilt hebben.

Stipstijl wall paper - 2022 a

Stipstijl wall paper - 2022 b

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.