Stippen. de kids editie

Ontdek hoe je de mooiste stippen kunt maken op allerlei voorwerpen. Geschikt voor jong en oud!

Stippen. de kids editie

In Stippen. de kids editie zie je hoe je de mooiste stippen kunt maken op allerlei voorwerpen. Stap voor stap ontdek je hoe ook jij de tofste resultaten krijgt. Ga lekker aan de slag met het versieren van kleurrijke schaaltjes, leuke hebbedingetjes, zoals een houten cadeaudoosje, een sleutelhanger, boekenlegger of fotolijstje en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

“Je voelt dat het boek met veel liefde is gemaakt. Het is echt een streling voor het oog! Het boek bevat kleurrijke projecten waar je direct mee aan de slag kan en oneindig mee kunt variëren.” Lotte Rousseau

Verwacht een kleurrijk hardcover boek gevuld met veel handige tips, ideeën, duidelijke uitleg en illustraties, inspiratie en veel patronen voor elk niveau. Ook bevat het boek toegang tot gratis materiaal met o.a. 3 online bonuspatronen. Het praktische handboek kost € 15 en richt zich op kinderen, al is het geschikt voor iedereen tussen 8 en 88 jaar. Ik weet zeker dat jij dit ook een geweldig boek vindt!

Dit boek is leuk om cadeau te geven aan jouw (klein)kinderen, neefjes of nichtjes die van precisiewerkjes of creativiteit houden. En dan zelf lekker mee te stippen met de nieuwe patronen!

“Wat een prachtig boek! Geweldige foto’s, hele toffe patronen, mooi papier; alles klopt gewoon!” Paddy Suselbeek

Speciale actie

Bestel Stippen. de kids editie via mijn webshop en krijg een gesigneerd exemplaar feestelijk verpakt met een kleine verrassing erbij thuis.

PS For orders outside the Netherlands, Belgium or Germany please contact info@stipstijl.nl