Kleurinspiratie voor de zomer

Lavendel-lila, zwembad-blauw, zuurstok-roze, watermeloen-rood, perzik-oranje en flamingo-roze. Dit werd er pas o.a. genoemd, toen ik pas via Instagram aan stippers vroeg wat voor hen dé zomerkleur is.

Elk nieuw seizoen deel ik drie kleurencombinaties om je te inspireren. De kleur die het meest werd genoemd was: zonnebloem-geel. Dus deze krijgt de hoofdrol in drie nieuwe kleurencombinaties.

Per combinatie zie je hieronder de gebruikte kleurcodes van Pébéo Porcelaine, die ik op de nieuwe Puntvlaggetjes stipte.

Kleurcombinatie 1

1. 100% 48 – Daffodil
2. 50/50% 43 – Ivory / 52 – Lavendel Blue
3. 100% 52 – Lavender Blue
4. 100% 50 – Tender Pink

Kleurcombinatie 2

1. 90/10% 48 Daffodil / 02 MarseillesYellow
2. 70/30% 20 Turquoise / 43 Ivory
3. 70/30% 43 Ivory / 09 Fuchsia
4. 90/10% 43 Ivory / 20 Turquoise 

Kleurcombinatie 3

1. 100% 48 – Daffodil
2. 100% 50 – Tender Pink
3. 100% 49 – Mango
4. 100% 51 – Pastel Blue

Shop hieronder gelijk jouw zomerkleuren porseleinverf

Pébéo verf hecht mooi op allerlei soorten aardewerk en is ook geschikt voor stippen op (gelamineerd) papier, steen, hout en glas.

In de Stipstijl webshop vind je Pébéo porseleinverf voor een voordelige prijs. In een potje zit 45 ml. Je hebt maar weinig nodig om mooie stipkunst te maken én de verf is goed houdbaar. Hier heb je veel plezier van!

Deel jouw stipwerk!

Ben je geïnspireerd geraakt en heb je deze kleurinspiratie gebruikt? Deel dan je stipwerk met de hashtag #stipstijlvirus en tag @stipstijl erbij. Een foto sturen naar info@stipstijl.nl mag ook.

Ik kijk ernaar uit om jouw stipwerk te zien!

PS Geeft het mengen van verf je stress en weet je niet goed hoe je, zonder geknoei en verspilling van verf, de mooiste kleuren en nuances zelf kan maken? Dan is mijn boek Stippen. & kleur écht iets voor jou!

In dit boek vind je ook 10 nieuwe patronen voor zowel de beginnende stipper als voor de meer ervaren stipfan. Stippen. & kleur bevat praktische tips, nieuwe tricks en veel inspiratie. Je leert álles over kleurcombinaties, verf mengen en je eigen stijl vinden. Inclusief toegang tot bonusmateriaal.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.