Kado(o)tje: GRATIS kleurreceptenkaart

Jij als VIP stipster hebt altijd een stipje voor. Omdat je op mijn mailinglijst staat, krijg je dit keer 16 unieke Stipstijl kleurrecepten helemaal gratis. Hoe fijn is dat!

In mijn boeken Stippen. en Stippen. & Kleur heb ik veel gebruikgemaakt van de Amsterdam Porcelain verf en ik krijg dan ook regelmatig de vraag hoe deze kleuren na te bootsen nu dit merk niet meer verkrijgbaar is.

Met behulp van de recepten op deze kaart kan jij nu zelf aan de slag om met Pébéo verf deze mengkleuren te maken!

Met grote dank aan teststipper Karin, die met veel tijd en liefde deze kleurrecepten heeft gemaakt. “Pébéo is soms uitdagend om te vangen in kleuren mengen. Als je het eenmaal te pakken hebt, kun je zó veel mooie tinten maken!” aldus Karin.

Wil je de kaart liever als print in huis? De mooi gelamineerde kaart A5 formaat is voor € 1,95 verkrijgbaar in de Stipstijl shop. Een collectors item!

TIJDELIJKE ACTIE: Deze kaart krijg je gratis bij een bestelling van € 35,00 of meer. Deze actie is geldig tot en met 21 december 2023.

Veel stipplezier!

Laat jouw stipwerk zien!

Heb je één van deze mengkleuren gebruikt voor je stipwerk? Deel jouw foto via social media, tag @stipstijl en gebruik de hashtag #stipstijlvirus.

Elke week zet ik een stipper #inthestiplight. Die persoon krijgt een verrassingsenvelop t.w.v. € 10,00 thuisgestuurd.

Shop voordelig jouw kleuren porseleinverf

Pébéo is met bijna 50 kleuren opgenomen in de Stipstijl shop. De porseleinverf is op waterbasis en geschikt voor het beschilderen van hittebestendige ondergronden zoals porselein, keramiek, metaal en hittebestendig glas. Ik gebruik zelf deze verf ook gerust voor mijn papieren kaarten. Dat droogt verrassend mooi op!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.