Meet the StipSter

Er zijn duizenden stippers van allerlei leeftijden, achtergronden en niveaus. Voor mij voelt het als een heuse stipfamilie.
Elke maand staat een StipSter in het zonnetje. Lees hun verhaal.

StipSter maart – Stephan

StipSter maart – Stephan

Yieha, weer een mannelijke StipSter! Maak kennis met Stephan, die Nederland doorreist als conducteur voor de NS. Lees hoe hij het stippen heeft ontdekt, waar hij inspiratie voor zijn stipwerk vindt én wat voor hem onmisbaar is.

Stipster februari – Fenna en Linde

Stipster februari – Fenna en Linde

De zusjes Fenna en Linde hebben door hun moeder het stippen hebben ontdekt. Lees wat zij leuk vinden aan het stippen, wat hun favoriete snack tijdens het stippen is en wat ze met hun stipwerk doen.

Stipster januari – Joyce

Stipster januari – Joyce

Joyce runt als goudsmid haar eigen bedrijf BeJoyce. Ze houdt van reizen en fotograferen en werkt één dag per week bij de leukste winkel van Nederland. Daarnaast stipt ze graag. Ontdek haar favoriete kleuren én wat voor haar onmisbaar is.

Stipster december – Yvonne

Stipster december – Yvonne

Yvonne woont als Groningse in Friesland. Ze houdt enorm van kleur. In de Facebook Groep Stipstijl Fans wordt haar werk direct herkend.
Lees hoe Yvonne begonnen is met stippen en waarom ze soms gestipt keramiek in water laat weken…

Stipster november – Karin

Stipster november – Karin

Maak kennis met Karin. Ze is al jarenlang teststipper van Stipstijl en maakte ook de nieuwe kleurrecepten. Lees hoe ze begonnen is met stippen, wat voor haar onmisbaar is en het verhaal achter haar favoriete item.

StipSter oktober – Naomi

StipSter oktober – Naomi

Naomi ontdekte het stippen door haar tante. Naomi’s week is gevuld met allerlei activiteiten, waaronder rolstoeldansen, haar nichtjes zien én stippen. Lees wat voor Naomi onmisbaar is en het verhaal achter haar favoriete item.

StipSter september – Tim

StipSter september – Tim

Tim zag zijn moeder mooi stipwerk maken en wilde het zelf ook weleens proberen. Extra knap, want Tim heeft een visuele beperking. Lees wat voor hem onmisbaar is, welke tips hij heeft en welk voorwerp hij nog graag zou stippen.

StipSter augustus – Maaike

StipSter augustus – Maaike

Voor haar werk zit Maaike veel achter een computer. In haar vrije tijd is ze graag zo ver mogelijk van een scherm vandaan. Lees hoe Maaike begon met stippen en hoe het zo is gekomen dat ze nu zelfs regelmatig met haar collega’s stipt!

StipSter juni – Mirre

StipSter juni – Mirre

Als je lid bent van de Facebook groep Stipstijl Fans, dan zie je Mirre geregeld. Ze is erg actief en behulpzaam. Lees hoe Mirre begon met stippen, het verhaal achter haar favoriete item en hoe ze kleuren bepaalt.

StipSter mei – Cindy

StipSter mei – Cindy

Cindy is leerkracht op een basisschool en moeder van twee dochters. Lees wat voor haar onmisbaar is tijdens het stippen, hoe ze veel mensen in de Stipstijl Facebook groep hielp, en waar ze het meest trots op is.

StipSter april – Roos

StipSter april – Roos

Het is nog niet eerder gebeurd maar, heel toevallig heet de StipSter net als vorige maand, Roos. Deze Roos is 12 jaar, dol op paardrijden, turnen én stippen! Lees wat haar advies is voor anderen. Aanrader om te lezen!

StipSter maart – Roos

StipSter maart – Roos

Roos werkt als Ambulant hulpverlener pleegzorg en is dol op haar gezin, kringloopwinkels én stippen. Lees aan welke stiptip ze het meest heeft gehad en welke vraag Roos graag aan de volgende StipSter wilt stellen.

StipSter februari – Linda

StipSter februari – Linda

Linda is moeder van drie tieners en docent op een basisschool. Lees waarom ze complimenten bij de kassa krijgt, hoe de moeder van Linda haar inmiddels noemt en wat Linda’s advies is voor andere stippers.

Stipster januari – Marjolein

Stipster januari – Marjolein

Marjolein woont in de Randstad, werkt parttime en heeft een gezin met twee kinderen. Ze stipt nu zo’n 3 jaar. Lees hoe Marjolein begonnen is met stippen, aan welke stiptip ze het meeste heeft gehad en welke misser er pas werd gemaakt.

Stipster december – Saskia

Stipster december – Saskia

Naast haar fulltime baan vindt Saskia altijd wel wat tijd om te stippen. Lees aan welke stiptip zij het meest heeft gehad, wat onmisbaar is tijdens het stippen en wat ze doet als het stippen even niet zo gaat als ze wilt.

StipSter november – Yvonne, Noor (en Boef)

StipSter november – Yvonne, Noor (en Boef)

Yvonne en Noor komen liever zelf niet herkenbaar in beeld. Geen punt. Je ziet daarom een foto van hond Boef. Hij speelt een belangrijke rol bij het stippen. Ontdek in hun verhaal hoe dat zit.

StipSter oktober – Rimke & Anita

StipSter oktober – Rimke & Anita

Rimke is werkzaam op een woonvoorziening voor volwassen met een verstandelijke beperking. Anita volgt dagbesteding bij Rimke. Lees wat voor haar écht onmisbaar is als ze gaat stippen.

StipSter september – Laura (13 jaar)

StipSter september – Laura (13 jaar)

Laura stipt nu drie jaar en vindt het superleuk om te doen. Het stippen helpt haar te ontspannen, ook als ze moe is of hoofdpijn heeft. Zie welk item favoriet is en ook in het nieuwe boek Stippen. de kids editie staat.

StipSter augustus – Marcel

StipSter augustus – Marcel

Voor het eerst een man als StipSter! Marcel vertelt je graag hoe hij begonnen is met stippen en wat hij er zo leuk aan vindt, wat voor hem onmisbaar is en waar hij stiekem een beetje spijt van heeft.

StipSter juni – Nicolette

StipSter juni – Nicolette

Nicolette is directeur van twee scholen. Ze vertelt je graag hoe zij begonnen is met stippen, hoe het stippen haar nu helpt tijdens een revalidatietraject en aan welke stiptip zij het meeste heeft gehad.

StipSter mei – Karlien

StipSter mei – Karlien

Karlien werkt met veel plezier voor een hogeschool en heeft diverse creatieve hobby’s. Ze vertelt wat het stippen haar brengt, wat voor haar onmisbaar is tijdens het stippen en aan welke tip ze veel heeft gehad.

StipSter april – Loïs

StipSter april – Loïs

Loïs van 11 jaar vertelt je graag een leuk verhaal over haar favoriete item en de kleuren waarmee zij het liefst stipt. Ik weet zeker dat het antwoord wat voor Loïs tijdens het stippen onmisbaar is, je raakt!

StipSter maart – Anne

StipSter maart – Anne

Anne heeft al honderden items gestipt en noemt zichzelf écht stipverslaafd. Ze vertelt je graag hoe zij begonnen is met stippen en op welke plek ze ooit nog eens hoopt te stippen.

StipSter februari – Lianne

StipSter februari – Lianne

Lianne woont met haar gezin in Tanzania woont. Ze vertelt je graag hoe zij begonnen is met stippen, aan welke stiptip zij het meeste heeft gehad en welk moment zij het liefste stipt.

StipSter januari – Ruth

StipSter januari – Ruth

Ruth van 80 heeft jaren in het onderwijs gewerkt en daarna als predikant. Ze heeft verschillende creatieve hobby’s. Stippen is er één van. Ruth vertelt je graag hoe zij begonnen is met stippen en wat voor haar onmisbaar is.

StipSter december – Nicole

StipSter december – Nicole

Nicole, werkzaam als operatieassistent en moeder van 3 kinderen, vertelt je graag hoe zij begonnen is met stippen, aan welke stiptip zij het meeste heeft gehad en haar ervaring met stippen met kinderen.

StipSter november – Henrieke

StipSter november – Henrieke

Henrieke, manager in de tandheelkunde en moeder van 3 kinderen, is herstellende van een depressie. Ze kreeg als advies om meer leuke dingen te doen. Ze ontdekte het stippen en vertelt je graag wat deze hobby haar geeft.

StipSter oktober – Wyke

StipSter oktober – Wyke

Wyke, onderzoeker bij TNO, stipt niet zo vaak als ze zou willen. Begrijpelijk met een drukke baan en jong gezin. Ze vertelt je welk voorwerp zij het liefst stipt en welk item voor haar écht onmisbaar is tijdens het stippen.

StipSter augustus – Marijke

StipSter augustus – Marijke

Marijke is moeder en werkt in het basisonderwijs. Lees het verhaal achter haar meest bijzondere stipwerk, ontdek aan welke #stiptip zij het meeste heeft gehad en wat Marijke zoal met haar gestipte keramiek doet.

StipSter juli – Juune

StipSter juli – Juune

Juune van 10 jaar houdt van paardrijden, lezen en knutselen. Ook is een échte stipfan! Lees hoe ze is begonnen met stippen, wat haar favoriete patroon is en haar advies aan andere stippers. (Een wijze les voor ons allemaal!)

StipSter juni – Lotte

StipSter juni – Lotte

Lees hoe een impulsieve beslissing om mee op stipreis naar Spanje te gaan het leven van Lotte veranderde en het verhaal achter haar favoriete stipwerk.

StipSter mei – Rozella

StipSter mei – Rozella

Lees het verhaal achter Rozella’s favoriete stipwerk, welk item voor haar onmisbaar is tijdens het stippen en wat ze met al haar stipwerk doet.

StipSter april – Leonie

StipSter april – Leonie

Leonie is fan van kleur. Lees met welke kleuren zij het liefst stipt, hoe zij begonnen is met stippen en welke andere creatieve hobby’s ze heeft.

StipSter maart – Ella

StipSter maart – Ella

Ella is recent begonnen met stippen, na een cadeau dat ze van haar kinderen kreeg. Eerst vond Ella het wat spannend. Nu is ze er zo blij mee! Lees aan welke tip Ella het meest heeft gehad.

Ook meedoen met Meet the StipSter?

Stuur een korte mail naar info@stipstijl.nl. Een van mijn kanjers van het Stipstijl-team stuurt je dan een paar vragen. Iedereen kan meedoen; jong/oud, man/vrouw, ervaren/starter. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Ben jij de StipSter van de maand? Dan krijg je een ereplek op mijn site én een Stipstijl waardebon t.w.v. € 15,00 die je kunt besteden in mijn webshop.