Meet the StipSter

Er zijn duizenden stippers van allerlei leeftijden, achtergronden en niveaus. Voor mij voelt het als een heuse stipfamilie.
Elke maand staat een StipSter in het zonnetje. Lees hun verhaal.

StipSter januari – Ruth

StipSter januari – Ruth

Ruth van 80 heeft jaren in het onderwijs gewerkt en daarna als predikant. Ze heeft verschillende creatieve hobby’s. Stippen is er één van. Ruth vertelt je graag hoe zij begonnen is met stippen en wat voor haar onmisbaar is.

StipSter december – Nicole

StipSter december – Nicole

Nicole, werkzaam als operatieassistent en moeder van 3 kinderen, vertelt je graag hoe zij begonnen is met stippen, aan welke stiptip zij het meeste heeft gehad en haar ervaring met stippen met kinderen.

StipSter november – Henrieke

StipSter november – Henrieke

Henrieke, manager in de tandheelkunde en moeder van 3 kinderen, is herstellende van een depressie. Ze kreeg als advies om meer leuke dingen te gaan doen. Henrieke ontdekte het stippen en vertelt je graag wat deze hobby haar geeft.

StipSter oktober – Wyke

StipSter oktober – Wyke

Wyke, onderzoeker bij TNO, stipt niet zo vaak als ze zou willen. Begrijpelijk met een drukke baan en jong gezin. Ze vertelt je welk voorwerp zij het liefst stipt en welk item voor haar écht onmisbaar is tijdens het stippen.

StipSter Augustus – Marijke

StipSter Augustus – Marijke

Lees het verhaal achter Marijke’s meest bijzondere stipwerk, ontdek aan welke #stiptip zij het meeste heeft gehad en wat Marijke zoal met haar gestipte keramiek doet.

StipSter juli – Juune

StipSter juli – Juune

Juune van 10 jaar is een échte stipfan! Lees hoe ze is begonnen met stippen, wat haar favoriete patroon is en haar advies aan andere stippers. (Een wijze les voor ons allemaal!)

StipSter juni – Lotte

StipSter juni – Lotte

Lees hoe een impulsieve beslissing om mee op stipreis naar Spanje te gaan het leven van Lotte veranderde en het verhaal achter haar favoriete stipwerk.

StipSter mei – Rozella

StipSter mei – Rozella

Lees het verhaal achter Rozella’s favoriete stipwerk, welk item voor haar onmisbaar is tijdens het stippen en wat ze met al haar stipwerk doet.

StipSter april – Leonie

StipSter april – Leonie

Leonie is fan van kleur. Lees met welke kleuren zij het liefst stipt, hoe zij begonnen is met stippen en welke andere creatieve hobby’s ze heeft.

StipSter maart – Ella

StipSter maart – Ella

Ella is recent begonnen met stippen, na een cadeau dat ze van haar kinderen kreeg. Eerst vond Ella het wat spannend. Nu is ze er zo blij mee! Lees aan welke tip Ella het meest heeft gehad.