Moederdagcadeau-tips

“Waar kan ik nou leuke betaalbare creatieve cadeaus vinden?” “Hoe verras ik mijn moeder die erg van knutselen houdt?” “Ik zie dat stippen steeds vaker voorbij komen, maar hoe doe je dit en wat heb je nodig?”

Dit zijn vragen die geregeld aan mij gesteld worden. Ik snap het ook wel, soms word je overweldigd door de vele keuzes. Daarom heb ik een makkelijk overzicht gemaakt met mijn creatieve cadeautips, speciaal voor je moeder of diegene die hun moeder(-schap) missen. Natuurlijk kan je ook je dochter/zus/vriendin verrassen voor bijvoorbeeld haar verjaardag of gewoon zomaar. En aan jezelf iets geven is ook geen punt, hè?

De cadeaus zijn handig onderverdeeld per prijscategorie, voor ieder budget en geschikt voor elke leeftijd.

Twijfel je of de persoon die jij een cadeautje wil geven wel stippatronen kan maken? Niet nodig: stippen is gemakkelijk, werkt heel ontspannend én geeft een verbluffend resultaat. Dus al ben je niet geduldig of creatief, ook jij kunt keramiek omtoveren tot unieke stipkunst! 

Kan je niet kiezen? Met een Stipstijl cadeaukaart scoor je altijd punten. Het tegoed op de bon is onbeperkt geldig en in delen te gebruiken.

Als extraatje geef ik iedereen die voor zaterdag 8 mei een bestelling plaatst, een Stipstijl ansichtkaart t.w.v. €1,25 cadeau.

Een mooie Moederdag gewenst. Liefs Nienke

 

Cadeaus tot €10,00

Stipstijl_Magneet_38mm_rond_stippatroon_Beaublom

Set van 3 Stipstijl magneten (€4,95)

Deze hoge kwaliteit magneten met drie uitvoeringen. De kleuren zijn helder; zo zie je de stippatronen goed. De magneten zijn Ø 38 mm en in mat-finish gedrukt. Het materiaal is vuil- en waterafstotend, zodat ze niet beschadigen.

Dit wil ik – meer info

Set van 6 boekenleggers (€5,95)

Met deze set van zes boekenleggers krijg je vier d.i.y. exemplaren en twee voorbeelden om direct te gebruiken. Geprint op speciaal papier dat geschikt is voor allerlei verfsoorten. Inclusief boekje met 11 handige tips voor het mooiste resultaat.

Dit wil ik – meer info

Stipstijl canvas tas (€7,95)

Tassen zijn altijd welkom, toch? Dit is een tas die je boodschap draagt. Ook fijn, de tas is gemaakt van 100% biologisch gecertificeerd katoen en is klimaatneutraal geproduceerd door middel van zonne- en windenergie. Ook na het wassen blijft de stof, de kleur en de bedrukking prachtig.

Dit wil ik – meer info

Cadeaus tot €20,00

Stipstijl_diy_kaarten_stippen_set_tips

Stipstijl ansichtkaarten (€12,95)

De set bevat 10 d.i.y. kaarten en vijf voorbeelden die je direct kunt gebruiken. De kaarten zijn geprint op speciaal papier dat geschikt is voor allerlei verfsoorten. Inclusief boekje met 11 handige tips voor het mooiste resultaat.

Dit wil ik – meer info

Stippen. d.i.y. inspiratieschrift (€12,99)

Met dit werkboek kan je eindeloos oefenen, nieuwe patronen stippen en inspiratie verzamelen. Leer de basistechniek, ga aan de slag met meer dan 30 opdrachten en doe inspiratie op. In het schrift zit ook een speciale toegangscode voor gratis bonusmateriaal op mijn website.

Dit wil ik – meer info

Kunststof stipstokjes (€19,95)

Met deze set van 7 kunststof stipstokjes heb je 14 verschillende maten om perfecte stippen te zetten. Te gebruiken op diverse ondergronden zoals keramiek, steen, glas, hout en papier. Duurzaam in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Dit wil ik – meer info

Cadeaus tot €35,00

Stippen. boeken (€20,00)

De twee boeken zijn in de bestseller top 60 gekomen en zijn voor elk niveau leerzaam en inspirerend. Elk boek bevat een schat aan informatie en veel toffe patronen die je stap-voor-stap kunt volgen. De boeken versterken elkaar, allebei op hun eigen, praktische manier.

Dit wil ik – meer info

Combideal (€27,95)

Met deze aanbieding krijg je het nieuwe d.i.y. inspiratieschrift + complete set met duurzame kunststof stipstokjes, voor het mooiste resultaat. Je bespaart €4,99!

Dit wil ik – meer info

Cadeaus vanaf €35,00

Compleet d.i.y. pakket Stip Triple (€37,95)

Dit stippakket bevat alles om zelf het Stipstijlpatroon Stip Triple te maken. Het bevat o.a. stap-voor-stap uitleg met heldere illustraties, drie potjes Amsterdam porseleinverf (16ml), set van vijf kunststof stipstokjes (die 10 stipmaten hebben), een wandhanger en een mooi wit bord. De waarde van dit pakket is €45,35. Je bespaart dus €7,40!

Dit wil ik – meer info

Stippakket – Large (€55,95)

Dit is hét meest populaire pakket uit mijn webshop. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om te stippen o.a.: de complete set kunststof stipstokjes, een set van 18 Stipstijl- sjablonen, 8 potjes verf 16ml van Amsterdam Porcelain, 4 bewaarflesjes, mengpalet, verfstrijker en washitape. Je bespaart met dit pakket €10,75!

Dit wil ik – meer info

Online basiscursus Stipstijl (€49,00)

Met de videocursus Stippen op keramiek leer je in 5 modules alle stappen van het stippen. Aan het eind heb jij een uniek bordje zoals op de foto gemaakt. Dit is het meest waardevolle dat je cadeau kunt geven. In het bordje zit namelijk tijd en liefde. Natuurlijk kan je de cursus ook samen met je moeder volgen. Let op: het mailadres dat je bij de factuurgegevens invult, wordt gebruikt voor de toegang tot de cursus. 

Dit wil ik – meer info

Cadeautje voor jou bij je bestelling

Elke bestelling van Stipstijl is een feestje om te ontvangen. Heeft jouw bestelling een bedrag van €35 of meer? Dan kan je extra uitpakken. Je krijgt dan namelijk een gratis cadeau. Bij bestellingen vanaf €35 een d.i.y. kaart ‘Confetti time!’ met voorbedrukt stippatroon. En als je voor €75 of meer bestelt, krijg je óók een set van 6 Stipstijl boekenleggers. Daarnaast krijg je, speciaal voor Moederdag, deze mooie kaart als extra cadeau bij je bestelling.

Goed om te weten:

  • Het gratis cadeau wordt bepaald op basis van het totaalbedrag van je afgeronde bestelling. Dit is exclusief de eventuele verzendkosten.
  • Deze actie geldt niet voor het bestellen van tickets voor workshops en/of cursussen.
  • Als je je bestelling op een ander afleveradres wilt te laten bezorgen, dan zal het te ontvangen cadeau ook op dit afleveradres bezorgd worden.