Misschien is dit ook nog iets voor jou!

Voeg het populaire Limited Edition set kaarten toe aan je bestelling.
Deze wordt samen met je andere bestelde items meegestuurd.

Stip je eigen kerstkaarten aan de hand van een voorbedrukt patroon. Het is aan jou om de stippen kleur te geven. Superleuk om te doen!

Deze set bevat 10 d.i.y. kaarten met 10 verschillende patronen: 6 Stipstijl ontwerpen en 4 winnaars van de ontwerpwedstrijd. Met en zonder tekst.

inclusief:

    • 10 bijpassende luxe pergamijn enveloppen (milieuvriendelijk en houdt je stipwerk mooi)
    • boekje met 10 handige tips voor het mooiste resultaat
    • speciale QR code voor (kleur)inspiratie en meer tips

De stiptijd varieert per kaart. Sommige kaarten zijn wat eenvoudiger en heb je binnen 20 minuten gestipt. Met andere kaarten ben je wat langer bezig. Dat maakt het extra speciaal voor de ontvanger!

Het patroon is geprint op speciaal papier dat een dun mat laminaatlaagje heeft. Hierdoor kun je natte verf vlekkeloos met een wattenstaafje weghalen of corrigeren. Geschikt voor allerlei verfsoorten, ook porseleinverf. De verf hecht mooi aan het papier; dit is écht ideaal.

De voorbedrukte stippen hebben een dun gekleurd lijntje, dat refereert aan de kleur van de kunststof Stipstijl-stokjes. Uiteraard kan je ook andere stiptools gebruiken. Als je transparante verf gebruikt, weet dan dat de voorbedrukte lijnen van de stippen, afhankelijk van de gebruikte kleur en lijn, iets door kan schijnen. Ik stip zelf graag met dekkende verfsoorten en gebruik Pébéo porseleinverf.

TIP: Schrijf je met een pen een boodschap op de voorkant, het gelamineerde deel, van de kaart? Gebruik dan een permanent markeer of een porseleinstift. Dit hecht het beste. Uiteraard kan je ook voorbedrukte stickers met tekst op de kaart plakken.

Goed om te weten: dit is een limited edition set. Er is een kleine oplage gedrukt en de set is tijdelijk verkrijgbaar. De kaarten zijn niet los te koop.

Deze speciale aanbieding voor jou is maar 30 minuten geldig!
Bevestig jouw extra aankoop