Misschien is dit ook nog iets voor jou!

Voeg de limited edition kerstkaarten met FLINKE KORTING toe aan je bestelling.
Dit is een eenmalige tijdelijke actie.

Tadaa, dit is de Stipstijl kerstkaarten collectie 2023! De hele set is zó ontzettend mooi geworden. Er zitten weer hele verrassende patronen tussen, die geweldig zijn om te stippen.

Met deze kaarten stip je eigen kerstkaarten aan de hand van een voorbedrukt patroon. Het is aan jou om de stippen kleur te geven. Superleuk en eenvoudig om te doen én persoonlijk en origineel om te versturen.

Deze set bevat 10 d.i.y. kaarten met 10 verschillende patronen: 6 Stipstijl ontwerpen en 4 winnaars van de ontwerpwedstrijd: Jolanda, Pauline, Karlijn en Gonda. Alle kaarten zijn dubbel, zodat je genoeg ruimte hebt om zelf iets in de kaart te schrijven. Er zijn kaarten met en zonder tekst op de voorkant.

inclusief:

    • 10 bijpassende luxe pergamijn enveloppen (milieuvriendelijk en houdt je stipwerk mooi)
    • boekje met 10 handige tips voor het mooiste resultaat
    • speciale QR code voor (kleur)inspiratie, kleurrecepten en meer tips

De stiptijd varieert per kaart. Sommige kaarten zijn wat eenvoudiger en heb je binnen 15 minuten gestipt. Met andere kaarten ben je wat langer bezig. Dat maakt het extra speciaal voor de ontvanger!

Het patroon is geprint op speciaal papier dat een dun mat laminaatlaagje heeft. Hierdoor kun je de natte verf vlekkeloos met een wattenstaafje weghalen of corrigeren. Geschikt voor allerlei verfsoorten, ook porseleinverf. De verf hecht mooi aan het papier; dit is écht ideaal.

De voorbedrukte stippen hebben een dun gekleurd lijntje, dat refereert aan de kleur van de kunststof Stipstijl-stokjes. Uiteraard kan je ook andere stiptools gebruiken. Als je transparante verf gebruikt, weet dan dat de voorbedrukte lijnen van de stippen, afhankelijk van de gebruikte kleur en lijn, iets door kan schijnen. Ik stip zelf graag met dekkende verfsoorten en gebruik Pébéo porseleinverf.

TIP: Door het speciale laminaatlaagje op de kaart kan het zijn dat de kaart een beetje gebogen is. Dit kun je gemakkelijk oplossen door de kaart een tijdje onder een stapel boeken te leggen of door de kaart voorzichting in de tegengestelde richting te buigen. Als je tijdens het stippen en het drogen de kaart met washitape aan een placemat vastplakt, blijft de kaart ook mooi recht.

TIP: Schrijf je met een pen een boodschap op de voorkant, het gelamineerde deel, van de kaart? Gebruik dan een permanent markeer of een porseleinstift. Dit hecht het beste. Uiteraard kan je ook voorbedrukte stickers met tekst op de kaart plakken.

TIP: Verstuur de gestipte kaarten, nadat de verf goed is gedroogd, in de bijgeleverde pergamijn enveloppen. Dan blijft het stipwerk het mooist.

Goed om te weten: dit is een limited edition set. Er is een beperkte oplage gedrukt en de set is tijdelijk verkrijgbaar. Meer dan 3/4 van de voorraad is al verkocht. Op = op.

Deze extra aanbieding is maar 30 minuten geldig!
Bevestig jouw extra aankoop