Misschien is dit ook nog iets voor jou!

Voeg de set boekenleggers met flinke KORTING toe aan je bestelling.
Dit is een EENMALIGE tijdelijke actie

Stip je eigen boekenleggers aan de hand van een voorbedrukt patroon. Je hebt weinig materiaal nodig. Het is superleuk en eenvoudig; ook jij kan dit! Je stipt gewoon op het voorbedrukte patroon. De lijnen geven aan welke maat stokje je nodig hebt. Het is aan jou om de stippen kleur te geven. Heerlijk om te doen.

En weet je wat zo prettig is; het papier heeft een dun laminaatlaagje, waardoor je natte verf met een wattenstaafje kunt weghalen of corrigeren. Superhandig.

De voorbedrukte stippen hebben een dun gekleurd lijntje, dat refereert aan de kleur van de kunststof Stipstijl-stokjes. Uiteraard kan je ook andere stiptools gebruiken.

In een set van 6 boekenleggers krijg je:
○ 4 D.I.Y. versies met 2 verschillende voorbedrukte patronen
○ 2 voorbeelden die je direct kunt gebruiken
○ boekje met 11 tips voor het mooiste resultaat

De afmeting van de boekenleggers zijn: 50 x 210 mm en 70 x 210 mm.

Papier kan je met verschillende verfsoorten stippen. Je kan uiteraard een acrylverf gebruiken bijvoorbeeld Hobbylack. Als je transparante verf gebruikt, weet dan dat de voorbedrukte lijnen van de stippen, afhankelijk van de gebruikte kleur en lijn, iets door kan schijnen. Ik stip zelf graag met dekkende verf en gebruik Pébéo porseleinverf. Dat hecht ook mooi op papier en droogt vlak op.

TIP: Is jouw kleur transparant en zie je de voorbedrukte lijnen erdoor heen? Meng het dan met een klein beetje 43 Ivory (Gebroken wit). Deze verf is wat dikker en dekt goed. Door het te mengen met je transparante verf wordt de mengkleur een stuk egaler bij het stippen. Uiteraard wordt je kleur ook iets lichter dan het origineel.

TIP: Door het speciale laminaatlaagje op de boekenleggers kan het zijn dat de boekenleggers een beetje gebogen zijn. Dit kun je gemakkelijk oplossen door de boekenleggers een tijdje onder een stapel boeken te leggen of door de boekenlegger voorzichting in de tegengestelde richting te buigen. Als je tijdens het stippen en het drogen de boekenlegger met washitape aan een placemat vastplakt, blijft de boekenlegger ook mooi recht.

Tip: deze set is ook erg leuk om cadeau te geven!

Deze aanbieding is maar 30 minuten geldig!
Bevestig jouw extra aankoop