Misschien is dit ook nog iets voor jou!

Voeg het mooie patroon Dots of Time met FLINKE KORTING toe aan je bestelling. Dit is een EENMALIGE AANBIEDING.

Met dit Stipstijl patroon Dots of Time tover je een klok om tot een prachtige eye catcher. Inclusief A5 inspiratieboekje met 12x verschillende kleurcombinaties met kleurnummers en verfverhoudingen.

niveau: basis
stiptijd: ca 2,5 uur excl. droogtijd

Dit heb je nodig:

  • voorwerp: Het patroon is ontworpen op klok Tromma Ikea Ø 25 cm.
  • stipstokjes in maten: Ø 6, 5, 4, 3, 2.5, 2, 1.5, 1 en 0.5
  • sjablonen Ø: 4x 75, 1x 65, 1x 50, 4x 45, 1x 40, 1×35 en 1x 20 mm
  • 5 kleuren porseleinverf *

Het patroon is vormgegeven door Sigrid Bliekendaal, heeft een A5 formaat en is full colour op mooi stevig papier (400grs) gedrukt. Echt een collectors item! Het patroonboekje bevat uitgebreide stap-voor-stap uitleg met tekst en duidelijke illustraties én wat handige stiptips. Bij het patroon krijg je als bonus een inspiratieboekje met 12x verschillende kleurcombinaties met kleurcodes, verfverhoudingen en het eindresultaat.

TIP: Vind je het spannend om te starten met stippen? Ga aan de slag op papier. Dit patroon is ook verkrijgbaar op een mooie ansichtkaart met voorbedrukte stippen. Het is aan jou om ze kleur te geven. Super leuk om te doen! De kaart is geprint op speciaal papier dat een dun mat laminaatlaagje heeft. Hierdoor kun je natte verf vlekkeloos met een wattenstaafje weghalen of corrigeren. Geschikt voor allerlei verfsoorten, ook porseleinverf. De verf hecht mooi aan het papier; dit is écht ideaal.

* Je hoeft geen 5 potjes verf te kopen, je kunt ook verf mengen. Kies bijvoorbeeld wit + je favoriete kleur. Daarmee maak je nuances.

TIP: In mijn boek Stippen. & kleur vind je suggesties voor kleurencombinaties en allerlei tips voor het mengen.

Met dit patroon steun je stichting Opkikker. Van elk gekocht patroon doneer ik € 1,00 aan het goede doel.

Deze aanbieding is maar 30 minuten geldig!
Bevestig jouw extra aankoop