Misschien is dit ook nog iets voor jou!

Voeg het populaire patroon Dots of Freedom toe aan je bestelling.
Deze wordt samen met je andere bestelde items meegestuurd.

Met dit Stipstijl patroon Dots of Freedom tover je een vaas om tot een prachtige eye catcher. Inclusief A5 inspiratieboekje met 16x verschillende kleurcombinaties met kleurnummers en verfverhoudingen.

niveau: gevorderd
stiptijd: ca 3,5 uur excl. droogtijd

Dit heb je nodig:

  • voorwerp: vaas Ø 11 cm, hoogte Ø 17 cm. Het patroon is ontworpen op deze limited edition vaas echter kan ook op andere vazen gestipt worden. Check vooral kringloopwinkels. Daar heb je vast geluk!
  • stipstokjes in maten: Ø 6, 5, 4, 3, 2.5, 2, 1.5, 1 en 0.5
  • sjablonen Ø: 4x 75, 1x 65, 1x 50, 4x 45, 1x 40, 1×35 en 1x 20 mm
  • 5 kleuren porseleinverf *

Het patroon is vormgegeven door Sigrid Bliekendaal, heeft een A5 formaat en is full colour op mooi stevig papier (400grs) gedrukt. Echt een collectors item! Het patroonboekje bevat uitgebreide stap-voor-stap uitleg met tekst en duidelijke illustraties  én wat handige stiptips. Bij het patroon krijg je ook een inspiratieboekje met 16x verschillende kleurcombinaties met kleurnummers en verfverhoudingen.

Vind je het spannend om te starten met stippen? Ga aan de slag op papier dit patroon voorbedrukt op een mooie A5 formaat kaart. Het is aan jou om de stippen kleur te geven. Super leuk om te doen! De kaart is geprint op speciaal papier dat een dun mat laminaatlaagje heeft. Hierdoor kun je natte verf vlekkeloos met een wattenstaafje weghalen of corrigeren. Geschikt voor allerlei verfsoorten, ook porseleinverf. De verf hecht mooi aan het papier; dit is écht ideaal.

* Je hoeft geen 5 potjes verf te kopen, je kunt ook verf mengen. Kies bijvoorbeeld wit + je favoriete kleur. Daarmee maak je nuances.

TIP: In mijn boek Stippen. & kleur vind je suggesties voor kleurencombinaties en allerlei tips voor het mengen.

Deze aanbieding is maar 30 minuten geldig!
Bevestig jouw extra aankoop