Misschien is dit ook nog iets voor jou!

Voeg deze uitgebreide set van 10 ansichtkaarten met FLINKE KORTING toe aan je bestelling. Dit is een eenmalige tijdelijke actie, speciaal voor jou!

Deze nieuwe set bevat 10 ansichtkaarten: 5 d.i.y. kaarten met verschillende patronen die je zelf stipt en 5 kaarten die je direct kan gebruiken.

Er zijn kaarten met en zonder tekst.

De stiptijd varieert per kaart. Sommige kaarten zijn wat eenvoudiger en heb je binnen 15 minuten gestipt. Met andere kaarten ben je wat langer bezig. Dat maakt het extra speciaal voor de ontvanger!

Het patroon is geprint op speciaal papier dat een dun mat laminaatlaagje heeft. Hierdoor kun je natte verf vlekkeloos met een wattenstaafje weghalen of corrigeren.

Geschikt voor allerlei verfsoorten, ook porseleinverf. De verf hecht mooi aan het papier; dit is écht ideaal.

De voorbedrukte stippen hebben een dun gekleurd lijntje, dat refereert aan de kleur van de kunststof Stipstijl-stokjes. Uiteraard kan je ook andere stiptools gebruiken. Als je transparante verf gebruikt, weet dan dat de voorbedrukte lijnen van de stippen, afhankelijk van de gebruikte kleur en lijn, iets door kan schijnen. Ik stip zelf graag met dekkende verfsoorten en gebruik Pébéo porseleinverf.

TIPS:

  • Door het speciale laminaatlaagje op de kaart kan het zijn dat de kaart een beetje gebogen is. Dit kun je gemakkelijk oplossen door de kaart een tijdje onder een stapel boeken te leggen of door de kaart voorzichting in de tegengestelde richting te buigen. Als je tijdens het stippen en het drogen de kaart met washitape aan een placemat vastplakt, blijft de kaart ook mooi recht.
  • Schrijf je met een pen een boodschap op de voorkant, het gelamineerde deel, van de kaart? Gebruik dan een permanent markeer of een porseleinstift. Dit hecht het beste.
  • Verstuur de kaart in een pergamijn envelop of pak het in een stukje bakpapier. Zo voorkom je dat verf en papier aan elkaar kunnen hechten en blijven de stippen langer mooi.
LET OP: deze extra aanbieding is maar 30 minuten geldig!
Bevestig jouw extra aankoop