Stipstijl_patroon_BeauBlom

Online workshops
Stipstijl

ONLINE WORKSHOPS

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om je keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Er zijn twee mogelijkheden om online te leren stippen.

1: In de uitgebreide online basiscursus Stipstijl leer je in 5 modules alle basisprincipes van het stippen. Aan het eind van deze cursus heb je zelf een mooi bordje gestipt én genoeg kennis en vertrouwen om zelfstandig door te gaan en eigen patronen te ontwerpen. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!

2: Tijdens een video-cursus krijg je beknopt uitleg over de techniek en stip je in de video één specifiek patroon met mij mee. Natuurlijk krijg je ook een aantal toptips en kleurinspiratie. Aan het eind van de cursus heb je in je eigen huis een uniek product met de hand beschilderd. Op dit moment zijn er 4 verschillende video-cursussen! Stip met mij mee en maak patroon Happy Day, Beau Blom Bonus, Dot Under en/of Dots of Love.

Je kan dus kiezen uit twee verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan. De video-cursus waarin je aan de hand van één specifiek patroon uitleg krijgt. Of een uitgebreide basiscursus met alle ins en outs over het stippen. Beiden volg je op jouw moment en tempo online in een besloten membershipomgeving.

Klik op de tegels hieronder om meer te weten te komen over de opties.

video-cursus patroon

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan als eerst nieuws maar ook inspiratie, exclusieve informatie, leuke verrassingen en handige tips over het stippen!