Stipstijl_patroon_BeauBlom

Online workshops
Stipstijl

ONLINE WORKSHOPS

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om je keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Er zijn twee mogelijkheden om online te leren stippen.

1: In de online basiscursus Stipstijl leer ik je alle basisprincipes van het stippen in 5 modules. Volledig zelfstandig en in je eigen tijd te volgen. Aan het eind van deze cursus heb je zelf een mooi bordje gestipt én genoeg kennis en vertrouwen om zelfstandig door te gaan. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!
2: Tijdens een online (live) workshop krijg je uitleg over de techniek en materialen, persoonlijk advies en ook mijn top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd.

Je kan dus kiezen uit twee verschillende mogelijkheden op aan de slag te gaan. De online (live) workshop, waarin je in een kleine groep samen met mij aan de hand van een specifiek patroon uitleg krijgt. Of een uitgebreide videocursus waarin je op jouw plek, jouw moment en jouw tempo alles leert over de basistechniek, materialen en stippatronen maken.

Klik op de tegels hieronder om meer te weten te komen over de opties.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen.