Stipstijl_patroon_BeauBlom

Online workshops
Stipstijl

ONLINE WORKSHOPS

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om je keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Ik geef je heldere instructies en inspiratie waarmee je zo aan de slag kan. Tijdens online workshops krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, persoonlijk advies en ook mijn top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!

Er zijn verschillende manieren om online, vanuit je eigen huis, te stippen. Van live workshops, waarin je in een kleine groep samen met mij aan de hand van een specifiek patroon uitleg krijgt. Tot een basiscursus waarin je op jouw plek, jouw moment en jouw tempo alles leert over de techniek, materialen en stippatronen maken.

Je kunt ook alvast je gegevens achterlaten voor de wachtlijst voor de populaire Dot-a-long die dit voorjaar start. Na het succes van van de eerste dot-a-long (Dots of Hope) in 2020, ben ik druk bezig met een opvolger. Tijdens de eerste editie kregen meer dan 500 stipsters elke week een stukje van een nieuw patroon in hun inbox. Zo speciaal! Wil je als eerste informatie? Laat dan hier je gegevens achter en ik houd je op de hoogte. Ook krijg jij een exclusief pre-sale aanbod!

Klik op de tegels hieronder om meer te weten te komen over de opties.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen.