Workshops Stipstijl
op locatie 

Fysieke workshops

In juni 2022 heb ik na bijna 2 jaar eindelijk weer een aantal workshops Stipstijl kunnen geven. Wat was het een feestje om weer live mijn liefde voor stippen met jullie te kunnen delen. Ik krijg ook regelmatig de vraag wanneer er nieuwe data bekend worden voor fysieke workshops. 

De laatste maanden van 2022 waren goed gevuld met onder andere de lancering van mijn 4e boek: Stippen. de kids editie, stipreizen naar Spanje in september én oktober en mijn aanwezigheidop het Creative Life event in november. Dit maakte dat er in mijn agenda, zowel zakelijk als privé, onvoldoende ruimte was om workshops te geven met alle aandacht, kwaliteit en volle energie zoals ik dat zou willen. Ook mijn dagen tellen maar 24 uur 🙂

Inmiddels is 2023 aangebroken en de wens is zeker om dit jaar weer workshops te geven! Er zijn momenteel nog geen data gepland en ik kan ook nog geen toezeggingen doen, maar weet dat het hoog op mijn wensenlijstje staat. Als je je aanmeldt als VIP stipster ben je als eerste op de hoogte als er nieuwe data zijn gepland.

Ik snap dat je het jammer vindt dat je niet op korte termijn een fysieke workshop Stipstijl kan volgen. Daarom heb ik een aantal opties voor je op een rijtje gezet hoe je op een andere manier toch kunt starten met stippen!

ONLINE BASISCURSUS

Kan je niet wachten op een fysieke workshop Stipstijl of vind het gewoon fijn om in je eigen tijd, je eigen tempo en eigen plek te leren stippen? Volg dan mijn online basiscursus.  Aan de hand van duidelijke videolessen leer ik je in 5 modules alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Ook stippen we samen een compleet bordje. Je krijgt 100 dagen toegang tot een exclusieve leeromgeving en kunt de cursus zo vaak volgen als je wilt. Goed om te weten; de cursus heeft nu tijdelijk een flinke korting. 

Klik hieronder op de button om alles te lezen over de online cursus en de aanbieding.

leer zelf stippatronen maken met videolessen

CREATIVE LIFE

In 2022 heb ik weer genoten van het geven van workshops op Creative Life. Dit toffe creatieve evenement vond plaats van 11 t/m 13 november. Op één van de mooiste locaties, het Werkspoorkathedraal in Utrecht, kwamen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, inspirerende sprekers, bijzondere workshops, meetings en foodtrucks samen. Echt een feest om bij te zijn!

Ik was aanwezig met een mooie pop-up shop vol fijne stiptools, d.i.y. pakketten, verf, patronen, goodies en uiteraard mijn boeken. Ook gaf ik elke dag vier mini-workshops in keramiek beschilderen met stippatronen.

STIPPAKKETTEN

Er zijn ook verschillende manieren waarop je zelf aan de slag kunt gaan. Dit kan ook heel goed met een groep vriendinnen of op een feestje! Zo vind je in mijn webshop bijvoorbeeld de complete pakketten. Ideaal, want alles wat je nodig hebt zit er al in!

 

GRATIS PATRONEN

Er zijn ook een aantal gratis patronen beschikbaar waarmee je direct aan de slag kan.

Heb je nog niet alle gewenste materialen in huis? Shop ze makkelijk hier!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook gratis aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen. Al meer dan 3500 mensen gingen je voor.

STIPREIS NAAR SPANJE

Van elke workshop probeer ik een feest te maken. Een stipreis naar Spanje is natuurlijk next level! Dit jaar zijn er weer 2 reizen, zowel in het voorjaar als aan het eind van de zomer mag ik met een groep genieten van stippen in de Spaanse zon. Beide reizen zijn helaas al volgeboekt.