Fysieke workshops Stipstijl 

FYSIEKE WORKSHOPS

Het is even geleden en oh, wat kijk ik er naar uit; er kunnen weer fysieke workshops Stipstijl gegeven worden. YIEHA!

Ik heb er zoveel zin in. Heerlijk om mensen weer persoonlijk te laten zien hoe leuk en eenvoudig het stippen is. Er zijn nu een paar workshops Stipstijl gepland centraal in het land gelegen.

Wellicht is het voor jou ook even geleden dat je gestipt hebt en kan je een opfriscursus gebruiken? Of misschien heb je nog helemaal niet eerder gestipt en ben je benieuwd waarom zoveel mensen het #stipstijlvirus hebben. Dan is mijn basisworkshop ideaal voor jou.

Heb je al stipervaring en wil je meer technieken ontdekken, leren hoe je zelf kleuren mengt en alles weten over het stippen op bolle voorwerpen? Volg dan een workshop voor gevorderden.

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om je keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Tijdens fysieke workshop krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, persoonlijk advies en ook mijn top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!

De locaties voor mijn workshops worden door mij geselecteerd en zijn op fijne en inspirerende plekken door heel Nederland. Incidenteel worden er ook workshops Stipstijl in België gegeven.

Basis workshops

Gevorderde workshops

Wat is inbegrepen:
De workshop Stipstijl is altijd tot in de puntjes verzorgd. Je kan gebruik maken van alle verf en materialen en kiest zelf welk keramiek je beschilderd. Bij de basis workshop neem ik verschillende ronde en vierkante bordjes mee in diverse maten. Ze hebben een vlakke vorm; daarop kan je de techniek eenvoudig leren. Bij een workshop voor gevorderden stippen we op een bol voorwerp. Uiteraard is tijdens een workshop ook drinken en lekkers. Ik hoop dat het echt een uitje voor je is!

Kosten:
De prijs van de workshop verschilt per editie en inhoud.

De workshops zijn op inspirerende locaties door heel het land.

Tip: wacht niet te lang met het bestellen van een ticket als je interesse hebt. Sommige workshops zitten in no-time vol.

 • Workshop Nijmegen 8 juni 2022

  45,00
  bestel nu
 • Workshop Veenendaal 21 juni 2022

  54,00
  bestel nu
 • Workshop Amsterdam 28 juni 2022

  45,00
  bestel nu
Reacties op fysieke workshops

We zijn nu verslaafd

Samen met m’n moeder en tante heb ik pas een workshop gevolgd bij Maak in Rotterdam. En ja, we zijn nu verslaafd. Het was een ontzettend fijne en leerzame workshop waarbij Nienke heel duidelijk en rustig alles uitlegt en gerust nog 10x bij je langskomt als je niet meer weet wat je moet doen, maar je ook heerlijk je eigen gang kan gaan. Bedankt voor alle inspiratie en deze leuke nieuwe hobby!
Astrid Schaar-Hersbach

Ondanks de grote groep heeft Nienke persoonlijke aandacht

Gisteren de stipstijl workshop in Haarlem gevolgd en wat was het geweldig! Ondanks de grote groep heeft Nienke persoonlijke aandacht en na een zeer duidelijke uitleg kon iedereen aan de slag met haar kunstwerk onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Enorm blij met het resultaat! En de waarschuwing vooraf was geheel terecht, we hebben het stipstijl virus gekregen!
Liza Buchner-Alders

Zo leuk om te zien hoe iedereen met dezelfde materialen zoveel verschillende dingen maakt

Zelf al een tijdje in bezit van boek en stipbenodigdheden en zelf ook al wat gestipt. Gisteren heb ik toch een workshop gevolgd om de tips en tricks te krijgen die ik nodig had. Wat een fijne workshop!! Zo leuk om te zien hoe iedereen met dezelfde materialen zoveel verschillende dingen maakt, en allemaal prachtig. Nienke legt het rustig uit en helpt je waar nodig. Echt een aanrader. Nienke bedankt! Enne, gelukkig dat ik het recept van de caramelbollen niet heb. Wat waren die lekker zeg!
Petra Altena-Voorhorst

Het stippen is nu nog leuker!

Afgelopen week heb ik de workshop gevolgd in Eindhoven. Super leuk!! Het boek van Nienke had ik al gelezen, maar het was fijn om alles ook eens uit haar mond te horen. Ook had ik thuis al wat geoefend, maar ik heb zo veel geleerd van de workshop, fijn om mee te nemen. Het stippen is nu nog leuker! Het was ook erg gezellig; we kregen allerlei lekkers, dus een echt avondje uit! Het resultaat van de stipwerkjes was ook echt heel leuk. Nadien nog wat handige dingen kunnen kopen en wat niet voorradig was, werd snel en goed thuisbezorgd! Erg gaaf om zo’n pakketje te ontvangen: een kadootje Nienke, heel erg bedankt!
Maartje Bellos-Bierens

Wellicht ben je niet in de gelegenheid om een fysieke workshop Stipstijl te volgen, bijvoorbeeld omdat het niet uitkomt in jouw agenda of omdat er geen kaartjes meer beschikbaar zijn. Daarvoor heb ik een aantal andere opties op een rijtje gezet, zodat je op een andere manier toch kunt starten met stippen!

ONLINE BASISCURSUS

Kan je niet wachten op een fysieke workshop Stipstijl of vind het gewoon fijn om in je eigen tijd, je eigen tempo en eigen plek te leren stippen? Volg dan mijn online basiscursus.  Aan de hand van duidelijke videolessen leer ik je in 5 modules alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Ook stippen we samen een compleet bordje. Je krijgt 100 dagen toegang tot een exclusieve leeromgeving en kunt de cursus zo vaak volgen als je wilt. Goed om te weten; de cursus heeft nu tijdelijk een flinke korting. 

Klik hieronder op de button om alles te lezen over de online cursus en de aanbieding.

leer zelf stippatronen maken met videolessen