Workshops Stipstijl
op locatie 

Fysieke workshops

Vanwege de maatregelen rondom Corona zijn de fysieke workshops Stipstijl op locatie even on hold gezet. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk veilige en goede workshops op fijne locaties door heen Nederland en België te kunnen aanbieden. Zodra het weer mogelijk is, plan ik nieuwe data in. Hieronder lees je wat je kunt verwachten tijdens een fysieke workshop op locatie. Er zijn reguliere workshops en edities speciaal voor gevorderden.

In de tussentijd

Wil je niet wachten tot het weer mogelijk is om aanwezig te zijn bij een fysieke workshop? Volg dan de online basiscursus Stipstijl.  Daarin leer je op jouw plek, jouw moment en jouw tempo alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Je krijgt 100 dagen toegang tot een exclusieve leeromgeving en kunt de cursus zo vaak volgen als je wilt.

Een andere mogelijkheid is om online een live workshop te volgen. We ontmoeten elkaar in een besloten online omgeving. Iedereen werkt, vanuit zijn/haar eigen huis, aan één specifiek patroon. Super gezellig en leerzaam! Ik help je stap-voor-stap en geef persoonlijk advies. Heb je vragen? Ik beantwoord ze met liefde.

Klik hieronder op de button om alles te lezen over de mogelijkheden voor de online cursus!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen.

FYSIEKE WORKSHOPS

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om je keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Tijdens fysieke workshop krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, persoonlijk advies en ook mijn top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!

Weet je al hoe leuk stippen is en wil je meer weten over bijvoorbeeld stippen op bolle voorwerpen en alles over hoe je kleurcombinaties maakt en verf mengt? Volg dan een workshop Stipstijl voor gevorderden. In een kleinere groep gaan we dieper in op de techniek en mogelijkheden en stippen uiteraard op een bol voorwerp.  

De locaties worden door mij geselecteerd en zijn op fijne en inspirerende plekken door heel Nederland. Ook worden er workshops Stipstijl in België gegeven.

Reguliere workshops

Gevorderde workshops

Wat is inbegrepen:
De workshop Stipstijl is altijd tot in de puntjes verzorgd. Je kan gebruik maken van alle verf en materialen en kiest zelf welk keramiek je beschilderd. Bij de reguliere workshop neem ik verschillende ronde en vierkante bordjes mee in diverse maten. Ze hebben een vlakke vorm; daarop kan je de techniek eenvoudig leren. Bij een workshop voor gevorderden stippen we op een bol voorwerp. Uiteraard is tijdens een workshop ook drinken en lekkers. Ik hoop dat het echt een uitje voor je is!

Kosten:
De prijs van de workshop verschilt per editie en inhoud.

De workshops zijn op inspirerende locaties door heel het land.

Tip: wacht niet te lang met het bestellen van een ticket als je interesse hebt. Sommige workshops zitten in no-time vol.

Reacties op fysieke workshops

We zijn nu verslaafd

Samen met m’n moeder en tante heb ik pas een workshop gevolgd bij Maak in Rotterdam. En ja, we zijn nu verslaafd. Het was een ontzettend fijne en leerzame workshop waarbij Nienke heel duidelijk en rustig alles uitlegt en gerust nog 10x bij je langskomt als je niet meer weet wat je moet doen, maar je ook heerlijk je eigen gang kan gaan. Bedankt voor alle inspiratie en deze leuke nieuwe hobby!
Astrid Schaar-Hersbach

Ondanks de grote groep heeft Nienke persoonlijke aandacht

Gisteren de stipstijl workshop in Haarlem gevolgd en wat was het geweldig! Ondanks de grote groep heeft Nienke persoonlijke aandacht en na een zeer duidelijke uitleg kon iedereen aan de slag met haar kunstwerk onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Enorm blij met het resultaat! En de waarschuwing vooraf was geheel terecht, we hebben het stipstijl virus gekregen!
Liza Buchner-Alders

Zo leuk om te zien hoe iedereen met dezelfde materialen zoveel verschillende dingen maakt

Zelf al een tijdje in bezit van boek en stipbenodigdheden en zelf ook al wat gestipt. Gisteren heb ik toch een workshop gevolgd om de tips en tricks te krijgen die ik nodig had. Wat een fijne workshop!! Zo leuk om te zien hoe iedereen met dezelfde materialen zoveel verschillende dingen maakt, en allemaal prachtig. Nienke legt het rustig uit en helpt je waar nodig. Echt een aanrader. Nienke bedankt! Enne, gelukkig dat ik het recept van de caramelbollen niet heb. Wat waren die lekker zeg!
Petra Altena-Voorhorst

Het stippen is nu nog leuker!

Afgelopen week heb ik de workshop gevolgd in Eindhoven. Super leuk!! Het boek van Nienke had ik al gelezen, maar het was fijn om alles ook eens uit haar mond te horen. Ook had ik thuis al wat geoefend, maar ik heb zo veel geleerd van de workshop, fijn om mee te nemen. Het stippen is nu nog leuker! Het was ook erg gezellig; we kregen allerlei lekkers, dus een echt avondje uit! Het resultaat van de stipwerkjes was ook echt heel leuk. Nadien nog wat handige dingen kunnen kopen en wat niet voorradig was, werd snel en goed thuisbezorgd! Erg gaaf om zo’n pakketje te ontvangen: een kadootje Nienke, heel erg bedankt!
Maartje Bellos-Bierens