Workshops Stipstijl
op locatie 

Fysieke workshops

In juni dit jaar heb ik na bijna 2 jaar eindelijk weer een aantal workshops Stipstijl kunnen. Wat was het een feestje om weer live mijn liefde voor stippen met jullie te kunnen delen. Ik krijg dan regelmatig de vraag wanneer er nieuwe data bekend worden voor fysieke workshops. 

Hoewel ik er ook naar uitkijk, heb ik helaas op dit moment de keuze gemaakt om nog geen nieuwe fysieke workshops in te plannen. De rest van 2022 staat mijn planning in het teken van de lancering van mijn 4e boek: Stippen. de kids editie. Deze verschijnt op 8 november. Daarnaast zijn er stipreizen gepland in september én oktober en ben ik ook weer aanwezig met een stand en workshoptafel op het Creative Life event in november. Kortom, voorlopig heeft mijn agenda, zowel zakelijk als privé, onvoldoende ruimte om de workshops met alle aandacht, kwaliteit en volle energie te geven zoals ik dat zou willen. Ook mijn dagen tellen maar 24 uur 🙂

Maar wees gerust: in 2023 ga ik zeker weer workshops geven! Als je je aanmeldt als VIP stipster ben je als eerste op de hoogte als er nieuwe data zijn gepland.

Ik snap dat je het jammer vindt dat je niet op korte termijn een fysieke workshop Stipstijl kan volgen. Daarom heb ik een aantal opties voor je op een rijtje gezet hoe je op een andere manier toch kunt starten met stippen!

ONLINE BASISCURSUS

Kan je niet wachten op een fysieke workshop Stipstijl of vind het gewoon fijn om in je eigen tijd, je eigen tempo en eigen plek te leren stippen? Volg dan mijn online basiscursus.  Aan de hand van duidelijke videolessen leer ik je in 5 modules alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Ook stippen we samen een compleet bordje. Je krijgt 100 dagen toegang tot een exclusieve leeromgeving en kunt de cursus zo vaak volgen als je wilt. Goed om te weten; de cursus heeft nu tijdelijk een flinke korting. 

Klik hieronder op de button om alles te lezen over de online cursus en de aanbieding.

leer zelf stippatronen maken met videolessen

CREATIVE LIFE

Er is één evenement waar ik dit najaar zal zijn en workshops zal geven en dat is Creative Life. Dit toffe creatieve evenement vindt plaats van 11 t/m 13 november. Op één van de mooiste locaties, het Werkspoorkathedraal in Utrecht, komen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, inspirerende sprekers, bijzondere workshops, meetings en foodtrucks samen. Echt een feest om bij te zijn!

Ook ik mag er weer bij zijn en ga een mooie pop-up shop maken. Daar vind je fijne stiptools, d.i.y. pakketten, verf, patronen, goodies en uiteraard mijn boeken. Ook geef ik elke dag vier mini-workshops in keramiek beschilderen met stippatronen. De tickets staan nu online en de eerste workshops zijn al uitverkocht, dus meld je snel aan!

Kom gerust naar mijn stand voor inspiratie, om te shoppen, het stippen te ervaren, antwoord te krijgen op vragen of gewoon om hoi te zeggen.

STIPPAKKETTEN

Er zijn ook verschillende manieren waarop je zelf aan de slag kunt gaan. Dit kan ook heel goed met een groep vriendinnen of op een feestje! Zo vind je in mijn webshop bijvoorbeeld de complete pakketten. Ideaal, want alles wat je nodig hebt zit er al in!

 

GRATIS PATRONEN

Er zijn ook een aantal gratis patronen beschikbaar waarmee je direct aan de slag kan.

Heb je nog niet alle gewenste materialen in huis? Shop ze makkelijk hier!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook gratis aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen. Al meer dan 3500 mensen gingen je voor.

STIPREIS NAAR SPANJE

Van elke workshop probeer ik een feest te maken. Een stipreis naar Spanje is natuurlijk next level! Dit najaar zijn er zelfs 2 reizen, zowel in september als in oktober mag ik met een groep genieten van stippen in de Spaanse zon. Begin volgend jaar maak ik de data bekend voor de reizen in 2023 (voor- en najaar). Heb je interesse? Wees er snel bij. Er is beperkte plek en de reizen zitten in no-time vol. Mail naar Debbie, eigenaresse van 123 Olé, om op de wachtlijst te komen.