op werkdagen vóór 14 uur besteld, dezelfde dag verzonden    •    veilig betalen via iDeal of Bancontact    •    niet goed, geld terug

Workshops Stipstijl
op locatie 

Fysieke workshops

Vanwege de maatregelen rondom Corona zijn de fysieke workshops Stipstijl even on hold gezet. Nu de versoepeling in gang gezet zijn, merk ik dat jullie staan te trappelen om weer live een workshop Stipstijl te volgen. Super leuk!

Hoewel ik er ook naar uitkijk, heb ik helaas op dit moment de keuze gemaakt om nog geen nieuwe fysieke workshops in te plannen. De rest van 2021 heeft mijn agenda, zowel zakelijk als privé, onvoldoende ruimte om de workshops met alle aandacht, kwaliteit en volle energie te geven zoals ik dat zou willen. Er zijn al een aantal grote toffe events voor Stipstijl gepland. Daarnaast ga ik twee keer verhuizen. Ook mijn dagen tellen maar 24 uur :-).

Ik snap dat je het jammer vindt dat je niet op korte termijn een fysieke workshop Stipstijl kan volgen. Daarom heb ik een aantal opties voor je op een rijtje gezet hoe je op een andere manier toch kunt starten met stippen!

ONLINE BASISCURSUS

Kan je niet wachten op een fysieke workshop Stipstijl of vind het gewoon fijn om in je eigen tijd, je eigen tempo en eigen plek te leren stippen? Volg dan mijn online basiscursus.  Aan de hand van duidelijke videolessen leer ik je in 5 modules alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Ook stippen we samen een compleet bordje. Je krijgt 100 dagen toegang tot een exclusieve leeromgeving en kunt de cursus zo vaak volgen als je wilt. Goed om te weten; de cursus heeft nu tijdelijk een flinke korting. 

Klik hieronder op de button om alles te lezen over de online cursus en de aanbieding.

leer zelf stippatronen maken met videolessen

CREATIVE LIFE

Er is één evenement waar ik dit najaar zal zijn en workshops zal geven en dat is Creative Life. Dit toffe creatieve evenement vindt plaats van 12 t/m 14 november. Op één van de mooiste locaties, het Werkspoorkathedraal in Utrecht, komen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, inspirerende sprekers, bijzondere workshops, meetings en foodtrucks samen. Echt een feest om bij te zijn!

Ook ik mag er weer bij zijn en ga een mooie pop-up shop maken. Daar vind je fijne stiptools, d.i.y. pakketten, verf, patronen, goodies en uiteraard mijn boeken. Ook geef ik elke dag drie mini-workshops in keramiek beschilderen met stippatronen. Deze tickets komen op 1 oktober online.

Kom gerust naar mijn stand voor inspiratie, om te shoppen, het stippen te ervaren, antwoord te krijgen op vragen of gewoon om hoi te zeggen.

STIPPAKKETTEN

Er zijn ook verschillende manieren waarop je zelf aan de slag kunt gaan. Dit kan ook heel goed met een groep vriendinnen of op een feestje! Zo vind je in mijn webshop bijvoorbeeld de complete pakketten. Ideaal, want alles wat je nodig hebt zit er al in!

 

GRATIS PATRONEN

Er zijn ook een aantal gratis patronen beschikbaar waarmee je direct aan de slag kan.

Heb je nog niet alle gewenste materialen in huis? Shop ze makkelijk hier!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook gratis aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen. Al meer dan 3500 mensen gingen je voor.

STIPREIS NAAR SPANJE

Van elke workshop probeer ik een feest te maken. Een stipreis naar Spanje is natuurlijk next level! Nadat ik meerdere edities (begrijpelijk) heb moeten afzeggen, heb ik onlangs genoten van een fantastische stipreis. Deze groep was helemaal volgeboekt, maar inmiddels zijn de data bekend voor de drie (!!) reizen die ik in 2022 (voor- en najaar) mag organiseren. Heb je interesse? Wees er snel bij. Er is beperkte plek en de reizen zitten in no-time vol.