Lancering Stippen. d.i.y. inspiratieschrift

Stipstijl_Nienke_van_der_Zwan_diy_inspiratieschrift

Zojuist verschenen: mijn eerste Stippen. d.i.y. inspiratieschrift. YIEHA! Honderden mensen krijgen vandaag (en daarna) een feestje door hun brievenbus. Het is een dag waar ik lang naar uit heb gekeken. Nu is het er! Het is zo’n bijzonder en spannend moment. Ik hoop dat veel mensen het stippen ontdekken, er veel plezier aan beleven en nieuwe tips en inspiratie in het schrift vinden.

Speciale dank gaat uit naar Sigrid Bliekendaal, zij heeft dit schrift zo duidelijk en mooi vormgegeven. Sigrid is onmisbaar geweest. Ook dank aan Marloes – FreubelLoes, Annemarie – Studio Hip en Stip en Carin – Hip Juffertje. Zij hebben meegeholpen met testen van patronen en/of hebben meegelezen met de kopij. Dankzij Kosmos Uitgevers kan ik dit schrift uitbrengen. Marieke bedankt voor je adviezen en je blinde vertrouwen in mij. Hieronder vind je het persbericht dat Kosmos verstuurde.

Vanavond is de online lancering om 20:00 op www.instagram.com/stipstijl. Volg me daar, zodat je ook live vragen kunt stellen. Het wordt leuk. Er komen speciale gasten, blader met me door het schrift, hoor over speciale acties en krijg antwoord op vragen.
Ben je van de partij? 

PERSBERICHT

Creatievelingen opgelet: dit is het eerste Stippen. d.i.y. inspiratieschrift!

Eindeloos oefenen, patronen stippen en inspiratie opdoen.

De nieuwste publicatie van Nienke van der Zwan ‘Stippen. d.i.y. inspiratieschrift’ is speciaal gemaakt voor iedereen die houdt van creatief bezig zijn. Dit kleurrijke inspiratieschrift geeft je de mogelijkheid eindeloos te experimenteren met stippen, patronen te maken en je eigen stijl te vinden.

Leer de basistechniek, ga aan de slag met meer dan 30 opdrachten en maak toffe goodies zoals ansichtkaarten en vlaggetjes. Dit schrift biedt eindeloos veel oefenplezier aan beginners, maar is ook een bron van nieuwe ideeën en patronen voor gevorderde stippers. Ontdek de veelzijdigheid van het stippen. Ook op papier! Door de heldere opdrachten, patronen en technieken toe te passen, wordt dit schrift vanzelf jouw eigen unieke stippenbijbel.

Patronen_schilderen_stipstijl_kleurcombinaties_kaarten_stippen

Over Nienke

In 2018 startte Nienke haar eigen onderneming Stipstijl en sindsdien groeit haar bedrijf enorm. Nienke schreef eerder de succesvolle boeken Stippen. (2018) en Stippen. en kleur (2020) die beide binnenkwamen in de Bestseller Top 60.

Ze heeft een eigen productlijn en haar fysieke workshops in binnen- en buitenland waren voor de coronacrisis in no-time volgeboekt. Dagelijks inspireert Nienke duizenden fans via haar Instagram-account @stipstijl.

 

 

Boekgegevens

Titel: Stippen. d.i.y. inspiratieschrift
Auteur: Nienke van der Zwan-Spruijt
ISBN: 9789043922319
Prijs: €12,99
Verschijningsdatum: 10 november 2020
Kosmos Uitgevers

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie, het aanvragen van een recensie-exemplaar of een andere samenwerking kan je contact opnemen met Marlot Smeets: E: msmeets@kosmosuitgevers.nl , T. 06 – 53799953

Reageren?

Laat je me weten als je iets aan deze blog hebt? Deel het gerust met anderen, schrijf een review en/of stuur mij een bericht via Facebook, Instagram of e-mail.

Ik kijk ernaar uit om je stipwerk te zien. Deel het met #stipstijlvirus en tag @stipstijl.nl. Vergeet ook niet je gratis aan te melden als VIP stipster. Je ontvangt dan meer handige tips, leuke acties, exclusieve informatie en inspiratie.

Ben je op zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat? Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.