LEER KERAMIEK MET STIPPATRONEN TE BESCHILDEREN ONDER DE SPAANSE ZON!

Ga met me mee naar een unieke locatie en kom in een inspirerende, creatieve en culinaire bubbel terecht. In samenwerking met het team van 123 Olé in Spanje word helemaal verwend en leer ik je alles over keramiek beschilderen met hippe stippatronen.  De eerste exclusieve stipreis was in no-time volgeboekt en de deelnemers hebben de reis als onvergetelijk ervaren. De tweede reis van 11 t/m 14 april 2019 wordt vast ook een groot succes.

Ga je mee?

De locatie

De kleurrijke Masia Can Portell ligt op het mooie platteland in de heuvels van Catalonië, vlakbij het bruisende Barcelona en het charmante Gerona. Op 30 km van 123olé liggen idyllische stranden aan de Costa Brava en de Pyreneeën strekken zich over de volle breedte van de horizon uit. Het hoofdgebouw van 123olé is een massieve boerderij uit 1690, met riante tuin met zwembad en vrolijke slaapaccommodaties in huis en tuin. Kortom, een heerlijke plek om te zijn!

Wie gaan er mee?

Of je nu een beginnende stipster bent of al ervaring hebt, geen punt tijdens deze Stippen in Spanje reis. Er gaan maximaal 16 personen mee en ik zorg dat iedereen persoonlijk advies krijgt.

Wat gaan we doen?

Genieten vooral! Mensen die eerder bij 123 olé zijn geweest delen geweldige ervaringen. In die fijne omgeving geef ik uitgebreide uitleg over de stiptechniek op zowel vlakke als bolle voorwerpen. Ik neem eenvoudige bordjes mee; er is voldoende keus uit toffe projecten. Voorafgaand aan de reis mag je een keuze maken welk master piece je  wilt maken;  wellicht een gave vaas, etagère, mok of theepot? Jij mag kiezen wat je wilt maken. We stippen elke ochtend en gaan ook eens op pad om kleurinspiratie op te doen. Ik geef je ontzettend veel praktische tips en tricks, waar je thuis ook veel aan hebt.

Wanneer is de reis?

Donderdagochtend 11 april t/m zondagavond 14 april 2019

Andere activiteiten

Er is alle ruimte om te doen wat je wilt. Natuurlijk kan je na de lunch lekker door stippen. Maar je kunt ook kiezen om te genieten van wat de omgeving te bieden heeft. Alleen of met de andere deelnemers. Wat te denken van: gezellige Spaanse dorpjes bezoeken, rondneuzen bij rommelmarkten, genieten van mediterraanse keuken, het werk van Salvador Dalì met eigen ogen zien, zwemmen, wandelen, naar het strand, wegdromen in de riante tuin, muziek luisteren, paardrijden, het meer van Banyoles bezoeken, kletsen tot in de late uurtjes of lekker vroeg naar bed. Allemaal geen punt. Jij mag het bepalen!

Wat zijn de kosten?

De tot in de puntjes verzorgde exclusieve stipreis kost € 595,- per persoon incl. toeristenbelasting en excl. vervoer.

Dit krijg je

  • Alle ruimte om je tijd in te delen zoals jij dat wilt en te genieten van de prachtige locatie.
  • Tijdens de exclusieve stipreis geef ik je alle tips en tricks over stipstijlen. Vanzelfsprekend mag je alle materialen, verf en keramiek gebruiken om unieke stipkunst items te maken. Er is divers keramiek aanwezig en voorafgaand aan de reis kan je kiezen welk master piece je wilt maken. 
    Ook krijg je een toffe goody-bag mee naar huis vol met verrassingen.
  • 3 overnachtingen in een bijzondere accommodatie; een prachtige kleurrijke kamer, vrolijke caravan of pipowagen. Het zijn tweepersoonskamers met 2 losse bedden, eigen wc en badkamer. Wil je een kamer voor jezelf dan geldt een toeslag van € 35 per nacht. Het aantal eenpersoonskamers is beperkt.
  • Bij aankomst ontvangst met koffie, thee en lekkers, gevarieerd ontbijtbuffet vanaf de 2e dag, 4x uitgebreide lunch incl. water en sap en 4x viergangen diner incl. water en wijn. De maaltijden zijn om naar huis te schrijven! Veelal biologisch, uit de mediterrane keuken, indien gewenst vegetarisch. Verder kan je de hele dag onbeperkt thee drinken.
  • Ik zorg voor het transport van je keramiek naar Spanje. Keramiek kan je naderhand zelf in je (luchtruim) bagage meenemen. Mocht je voor de terugzending gebruik willen maken van mijn dienst, dan vraag ik daar een tegemoetkoming van ca. € 10-15 voor.

Goed om te weten

De autoreis of retourvlucht naar Girona, transfer naar 123olé en uitstapjes zijn voor eigen rekening. Je vliegt voor €70-100 naar Girona.

Tip: Transavia vliegt donderdag 11 april om 6.30u vanaf Amsterdam (aankomst Girona 8.30u). Retourvlucht zondagavond 14 april om 22.20u.)

Ook betaal je aanvullende consumpties zelf. In Spanje kunnen we samen auto’s huren, zodat we flexibel zijn in uitstapjes en de kosten zo laag mogelijk houden.

Deelnemers zijn creatieve vrouwen die graag even uit Nederland zijn om inspiratie op te doen, lekker te eten, tot rust te komen en te genieten van Spanje. Voel jij je aangesproken? Hopelijk zien we elkaar dan bij deze unieke stipreis!

Meer weten of aanmelden?

Mail Debbie van 123olé op info@123ole.nl

Wil je deze workshop met anderen delen? Gebruik #stipstijl123ole

Yieha, van mijn boek Stippen. is er inmiddels een 3e druk verschenen! Je vindt het in mijn shop. Sluiten