D.I.Y. tip: een pot voor herinneringen

Houd jij er ook van om in deze tijd terug te blikken op het afgelopen jaar? Dan is deze d.i.y. tip écht iets voor jou!

Zo maak je je eigen pot met herinneringen.

  • Ontvet een glazen pot. Ik gebruikte een pot van pindakaas met nootjes, vanwege de oranje deksel. Milka heeft ook toffe potten met een lila deksel. Goed excuses om die snel leeg te eten, hihi.
  • Stip een patroon op de pot. Het patroon dat je ziet is Dots of Light. Hieronder vind je de gratis uitleg en versier de deksel. Ik gebruikte hiervoor dit papier met een laminaat laagje en plakte het op de deksel.
  • De pot en deksel hoef je niet af te bakken, omdat je het niet in contact brengt met water.
  • Schrijf elke dag of week op een briefje waar je dankbaar voor bent en/of van hebt genoten. Doe dit briefje in de pot.
  • Zet de pot in het zicht zodat je niet vergeet om briefjes te schrijven.
  • Open de pot over een jaar en herbeleef alle kleine genietmomenten en grote wonderen die je hebt meegemaakt.

Heb je de pot met herinneringen gemaakt? Laat jouw pot aan mij zien! Deel het met #stipstijlvirus en tag @stipstijl of stuur een foto naar info@stipstijl.nl.

Gratis patroon Dots of Light

Eerder ontwierp ik het patroon Dots of Light, om gratis weg te geven en zo wat licht te geven in deze donkere tijd van het jaar. Dit patroon is niet al te ingewikkeld en je bent écht zo klaar. Ideaal voor als je nog niet eerder hebt gestipt, maar ook als je erg druk bent in deze tijd periode. Het patroon heb je in 10 minuten gestipt.

Heb je nu juist alle tijd? Ook dan komt het goed; met patroon Dots of Light kun je namelijk alle kanten op. Stip naast kerstballen het patroon ook op bordjes, persoonlijk cadeaulabels, ansichtkaarten of sfeervolle kaarsenhouders. 

Download hier het gratis patroon Dots of Light.

Heb je het patroon Dots of Light ook gestipt? Laat jouw versie zien! Deel het met #mijndotsoflight en tag @stipstijl. Wil je zien hoe ik dit patroon stip? Bekijk de workshop die ik eerder opnam. Die is gratis te bekijken via de video’s op mijn Instagram account.

Wil je direct aan de slag met stippen?

In mijn webshop vind je complete startpakketten verf, keramiek en materialen. Bekijk hier het complete assortiment.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.