STIPPEN. BOEKEN

In mijn eerste boek bomvol inspiratie, laat ik zien hoe je stap voor stap vrolijke stippen aanbrengt op keramiek. Van schaaltje, etagère tot mok en van bord tot bloemenvaas… De mogelijkheden met je servies zijn eindeloos. Het boek Stippen. heeft inmiddels een 7e druk!

Dé opvolger van de bestseller Stippen.. In mijn tweede boek vind je 10 nieuwe patronen voor zowel de beginnende stipper als voor de meer ervaren stipfan. Het boek bevat praktische tips, nieuwe tricks en veel inspiratie. Je leert álles over kleurcombinaties, verf mengen en je eigen stijl vinden. Inclusief toegang tot bonusmateriaal.

Met dit inspiratieschrift kan je eindeloos oefenen, nieuwe patronen stippen en inspiratie verzamelen. Leer de basistechniek, ga aan de slag met meer dan 30 opdrachten en maak toffe goodies. De opdrachten zijn voor elk niveau en geven je veel nieuwe inzichten! Inclusief toegang tot bonusmateriaal op een besloten deel van de website.

Verwacht een kleurrijk hardcover boek gevuld met veel handige tips, ideeën, duidelijke uitleg en illustraties, inspiratie en veel patronen op allerlei voorwerpen. Maak een schaaltje, cadeaudoosje, pennenpot, klok, een sleutelhanger of versier een steen en nog veel meer. Het praktische handboek richt zich op kinderen, al is het geschikt voor iedereen tussen 8 en 88 jaar. Ik weet zeker dat jij dit ook een geweldig boek vindt! Inclusief toegang tot gratis materiaal met o.a. 3 online bonuspatronen.