Stippen.

Mijn eerste boek met alle tips en tricks om zelf stippatronen op keramiek te schilderen!

Stippen. het boek

Jaa, dit is hem! In het kleurrijke boek bomvol inspiratie, laat ik zien hoe je stap voor stap vrolijke stippen aanbrengt op keramiek. Van schaaltje, etagère tot mok en van bord tot bloemenvaas… De mogelijkheden met je servies zijn eindeloos.

Het boek Stippen. heeft inmiddels een 7e druk, telt 144 pagina’s en kost 22,50 euro. Bestel je het boek via mijn site dan krijg je het gesigneerd, feestelijk verpakt met een boekenlegger erbij thuisgestuurd.

Ben je benieuwd? Bekijk hier de preview.

PS For orders outside the Netherlands, Belgium or Germany please contact nienke@stipstijl.nl

Reacties op Stippen. het boek

Wat een ongelooflijk mooi boek, prachtig vormgegeven, mooie foto's en heldere uitleg.

Als je het boek leest, hoor je Nienke gewoon praten. Zo ongedwongen en gezellig als haar workshops zijn, zo is haar boek ook. Met deze duidelijke uitleg kan iedereen stippen. Ik zou zeggen: Heel Holland Stipt! En ja, je krijgt echt het #stipstijlvirus te pakken.
Anouk

Prachtig, duidelijk boek!!

Mooie duidelijke uitleg en leuke vrolijke foto’s. Nienke geeft een heldere duidelijke uitleg hoe je stappen moet maken.”
Karin

Het boek is verhelderend en heel duidelijk!

Eenmaal het boek gelezen , heb je de neiging om meteen te gaan beginnen met een project beschreven in het boek. Ziet er mooi verzorgd uit, stap voor stap in opbouw van kleurgebruik en techniek. Het boek bevat ook goede tips. Kortom een aanrader! Prijs van het boek is prima.
Johanna

Super leuk boek om te beginnen met stippen.

Als je eenmaal begonnen bent, is het zo verslavend dat je wel op alles wil stippen! Echt een aanrader om heerlijk ontspannen te hobby-en en super leuk servies o.i.d. te maken.
Laura