Workshop Stippen met chocolade

Hopelijk heb jij net zoveel lol om deze 1 april grap als ik heb gehad bij het voorbereiden ervan. Om een klein beetje goed te maken dat ik je in het ootje heb genomen, krijg je met de code EENAPRIL tot vanavond 00.00 uur €2,50 korting op jouw bestelling in de Stipstijl webshop*. Zo heb je wat budget over om een lekkere chocoladereep te kopen voor tijdens het stippen!

Binnenkort worden er wel weer fysieke workshops Stipstijl gegeven. Gewoon met porseleinverf op keramiek, ook super leerzaam en leuk! En zeker weten dat ik de deelnemers ga verwennen met een zelfgemaakte chocolade lekkernij.

Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk alle workshops hier.

 

* boeken en kadobonnen zijn uitgezonderd van deze actie.

PS Vergeet niet deze grap te delen met anderen en zo korting te geven en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Laat jouw stipwerk zien
Heb ik je toch geïnspireerd om te gaan stippen met chocolade? Laat dan vooral jouw versie zien! Deel het met #stipstijlvirus en tag mij met @stipstijl

Wil je direct aan de slag met stippen?
In mijn webshop vind je o.a. materialen, patronen, verf en keramiek. Vergeet niet om de kortingscode van hierboven te gebruiken als je op 1 april bestelt!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.