Stipstijl genomineerd voor Happy Stuff Awards

Wie had dat kunnen denken, toen ik in 2003 met stippen begon, dat het zo zou lopen… Ik heb nét gehoord dat ik door klanten ben voorgedragen voor de Happy Stuff Awards van Happlify. Wat onwijs lief en wat een bijzondere verrassing. Uit meer dan 250 (!) inzendingen is Stipstijl één van de zeven genomineerden in de categorie Dingen Doen.

De award is voor o.a. webshops, ontwerpers, kunstenaars en merken, die producten en/of diensten leveren die:

1. een glimlach of geluksgevoel oproepen
2. positief, uniek en verrassend zijn
3. een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben.

Ik voel me zo vereerd want dit is précies hoe ik hoop dat Stipstijl ervaren wordt!

Ben je het eens? Stem mee!

Mocht je het eens zijn met de nominatie, dan kan je t/m woensdag 19 mei mij helpen door op Stipstijl te stemmen via deze link.

Heb je gestemd? Shout it out met bijvoorbeeld een Instagram story of post om Stipstijl meer kans te geven om stemmen te krijgen. Dat kan mooi met de gratis afbeeldingen die je na het stemmen kunt downloaden. Gebruik de hashtag #happystuffawards en tag @happlify en @stipstijl.

Leuk om te weten: iedereen die stemt maakt kans op 1 van de 5 Happlify Digital Detox-en t.w.v. €47,-.

De #happystuffawards wordt uitgereikt door Happlify; een happy lifestyle platform dat (in het kort) staat voor klein geluk.