Stipstijl meest happy webshop van Nederland!

Yieha, wat gaaf! Stipstijl is uit meer dan 250 (!) inzendingen uitgeroepen als één van de zeven meest happy webshops van Nederland!

De award is voor o.a. webshops, ontwerpers, kunstenaars en merken, die producten en/of diensten leveren die:

1. een glimlach of geluksgevoel oproepen
2. positief, uniek en verrassend zijn
3. een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben.

Ik voel me zo vereerd want dit is précies hoe ik hoop dat Stipstijl ervaren wordt!

Het jury rapport

Stipstijl werd eerste in de categorie Dingen Doen. In deze categorie vallen: uitjes, events, eten & drinken, coaches, stenen en online winkels en workshops. Met 40,2% haalde Stipstijl het grootste deel van de stemmen binnen. De jury was het hiermee roerend eens. Dit is wat er in het rapport stond:

“De Stipstijl webshop straalt plezier én een bepaalde rust uit. Door het kleurgebruik is het merk ook lekker van ’nu’. De shop voldoet aan alle eisen; het heeft een duidelijk duurzaam aspect. De shop is uniek en positief. Ook roept het een geluksgevoel op. Je krijgt direct zin om te stippen; iets wat ook voor veel mensen nieuw en verrassend kan zijn. Van stippen word je vast heel happy. Kortom: een terechte winnaar!”

De Happy Stuff Awards is een initiatief van Happlify – een happy lifestyle community. In mei 2021 is deze competitie voor het eerst met veel succes georganiseerd. Er zijn 255 webshops aangemeld, uiteindelijk werden er 7 x 7 genomineerd en is er 3.084 keer gestemd.

Dankwoord

Ik voel me zo vereerd met deze prijs. Stipstijl is door klanten aangedragen, werd door de jury genomineerd en kreeg uiteindelijk de award. Dat terwijl er ook veel andere geweldige genomineerden waren.

Voor mij voelt het logisch om een aantal mensen te bedanken. Zonder hen had Stipstijl deze prijs niet gewonnen:

  • Sigrid – mijn vaste vormgeefster die precies begrijpt wat het Stipstijl-gevoel inhoud en dat als geen ander weet vorm te geven.
  • Medewerkers van Scalabor – die alle bestellingen van mijn webshop met liefde feestelijk inpakken en versturen.
  • Loes van Online by Louise – mijn expert op gebied van webdesign en techniek.
  • Fotografen iep Bergsma en Marissa van Roon – die alle mooie foto’s op deze site maakten.
  • Yvette van 2wayVA – mijn assistent en steun en toeverlaat.
  • Last but not least: Stipstijl supporters, website bezoekers, klanten en iedereen die gestemd heeft – jullie scoren allemaal punten!

PS Check ook de andere winnaars in de categorie Dingen Doen. Op de 2e plaats Marleen van Bijzonderplekje.nl (je weet wel, waar je altijd leuke tips vindt voor fijne uitjes) en op de 3e plaats Daphne van De viltbloemist, die voor afgelopen Koningsdag een prachtig boeket met duurzame bloemen voor Koningin Maxima en de prinsessen maakte.

Benieuwd naar de winnaars in de andere categorieën? Check deze link.

PS binnenkort is er een winactie van Stipstijl via Happlify. Houd hun mailing en socials in de gaten!